Csak én vagyok úgy vele hogy a "ValóVilág" egy nagy szenny?
Hú, el sem hiszed, milyen jó olvasni, hogy nem vagyunk ezzel egyedül a férjemmel! :)
Elvből nem nézünk ilyesmiket. Mondjuk nem is tudom, melyik csatornán megy, de igazából mindegy is, mert úgy általában véve a kereskedelmi csatornákat "bojkottáljuk".
És ez nektek miért fák? Miért szidjátok azokat akik nézik?
Tény és való,hogy szenny az egész,de nem értem miért kell a másikat oltogatni azért,hogy mit néz.
"Nem az utcán üzekednek az egybites szereplők, nem egy villamos ablakait zúzzák be, nem autókat borogatnak vagy kukákat gyújtogatnak, szobrot döntenek vagy cigányokat ölnek egy faluban, hanem egy zárt környezetben üvöltöznek, isznak, dug(ná)nak, és mindezt egy kereskedelmi televízió, ami abból csinál pénzt, hogy a műsor alatti reklámokat eladja, műsorra tűzi. A kedves kommentelők, meg ha azt akarják, hogy mindez ne legyen, hogy a rohadszemétzsidókomcsiliberál kereskedelmi tévé ne kereshessen pénzt ezzel a tevékenységgel, akkor vegyék elő a távkapcsolót, és (figyelem) kapcsoljanak el a csatornáról. Sőt, ne is kapcsoljanak oda. "
"Nem a VV6 tehet arról, hogy valakinek nem jött be az élet, nem az agyhalott Gyúrós VV Józsi bűne, hogy bedőlt a bankhitel, és nem, nem VV "500 faszival voltam" Charlotte okolható azért sem, hogy a komenistákat még mindig nem sikerült kiirtani a közéletből. A kommentelők dühe, a tilccsákbe jellegű megjegyzések, illetve a valós vagy vélt szellemi, erkölcsi (végül is, bármilyen) fölény birtokában odabaszott félmondatok pl. "nincs tévém, de ha lenne sem nézném" pontosan olyan nevetségesek, mint maga a VV6."
A saját véleményem csak annyi, hogy te pont annyira részt veszel a reklámozásban, mint aki szereti. A negatív reklám is reklám. Ha valamit el akarsz távolítani a köztudatból, el kell fordulni tőle.
Szerintem meg szánalmasak már az ilyen jellegű kérdések. Komolyan, egy műsor alapján ítéled meg ki a szenny és ki nem? Felszínes vagy és egyszerű.
Eleve a kérdés feltevése is erre mutat, a tipikusan hatásvadász "csak én vagyok, aki így gondolja?" közhellyel.
Ettől nem leszel sem műveltebb, sem értelmesebb.
Én pl. nem nézem a Való világot, de egyik legjobb barátom igen, és ő idegsebész, aki szabadidejében kóbor állatokon segít. Akkor ő szenny ember azért, mert néz egy fél órás szösszenetet? Ne legyetek már ennyire egyszerűek!
# 7
Úgysem fogják felfogni, amit írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!