Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A UPC és DIGI vezetékes tévék...

A UPC és DIGI vezetékes tévék minősége között van különbség?

Figyelt kérdés

Vagy a technika között?

Most UPC van, és van hozzá egy mediabox. (A másik szobai tévéhez nincs.) Nem tudom, ez mire való azon kívül, hogy több csatorna van, és hogy a Diginél adnak-e ilyet.

2014. febr. 3. 20:33
 1/3 anonim ***** válasza:
A mechaniaki különbségeit nem tudom; nekünk UPC-nk van és a viharos időjárások ellenére meg vagyunk elégedve vele. A DIGI azért nem jó, mert már régebben is volt, hogy majdnem becsődöltek és csak úgy szimplán kivettek egy csomó csatornát a csomagjaikból, de ez náluk bármikor előfordulhat, hogy kiveszik ezt a csatornát, aztán meg kiveszik azt a csatornát. A UPC-nél ilyet mi még nem tapasztaltunk. Van egy stabil csomagunk (nekünk Direct+) ami mindig teljes kínálattal rendelkezik, szóval a UPC nem vesz ki csak úgy csatornákat állandóan meg teszi őket elérhetetlenné, mint ahogy a DIGI szokta.
2014. febr. 8. 18:55
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

(Más is írhat még tapasztalatokat.)

2014. febr. 9. 07:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Én nekem egyszrre két helyen is van kábel TV előfizetésem. A Telekomnál IPTV előfizetésem van, a DIGI-nél pedig kábel TV előfzetésem van. Ezt a 2 szolgálatást tudom neked össze hasonlítani. A Telekom IPTV-je az egy internetes alapú digitális technológiájú TV szolgálatás. A Telekom IPTV-n nekem a Szuper Családi HD csomagom van. Amelyben 130 db TV csaorna van, 7446,47 Ft/hó-ért. A DIGI kábel TV analóg TV csomagja havi 3300 Ft. Ezért 58 db analóg TV csatornát kapsz. Legalábbis hívatalosan. Ellenben a DIGI az analóg kábel TV előfizetése mellé ingyen és kódolatlanul adja a DVB-C alapú digitális kábel televízióját is, amelyben 139 db TV csatorna van. Ez is 3300 Ft havonta. A DIGInél alapból nem adnak set-top-box-ot. Avval érverve hogy a digitális csatornákat ingyen adják. Cserébe csak az analóg kábel TV-re fizetsz elő hívatalosan. Ami azt jelenti a DIGInél hogy Kábel Tévés hibát csak az analóg kábel TV-re jelenthetsz be. Ha mégis be jelentes digitális hibát az akkor plusz 2500 Ft lesz alkalmanként. Elő lehet a DIGInél is fizetni DVB-C alapú kábel TV-re hivatalosan is. Ekkor a DIGItől kapsz havi + 300 Ft-ért egy db set-top-box-ot. Egy semmit mondó, nagyon egyszerű set-top-boxot kapsz a Digitől. Ha a digitális csomagra fizetsz elő, akkor hivatalosan nem nézheted az analóg csatornákat, és fordítva is igaz. De gyakorlatilag a DIGInél egyszerre adják az analóg és a DVB-C alapú digitális csatornákat is.
2017. júl. 13. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!