Benneteket nem irritálnak a BeleValóVilág műsorvezetői: Csobot Adél és VV Béci?
Csobot Adél nagyon idegesítő ezzel a nyávogással, kényes beszédével. Valaki "nagyon jóban lehet" vele az RTL Klubtól hogy ha ennyire futtatják. Pedig nem is tud műsort vezetni.
Nem láttam azt a műsort, de igazad van, valószínű csak az nem csinálta még meg, aki nem akarta. De mondj egy műsorvezetőt ezen a csatornán, aki szimpatikus?
Nagyon régen még az lehetett műsorvezető, aki tudott helyesen, szépen beszélni, esztétikus megjelenése volt, és nem volt irritáló. Most ez mind mellékes, elég ha kidobja a csöcsét és máris mindenhova beteszik.
Most néztem meg az elejét,de Adélból ennyi elég is volt,szerintem :
"Én is mindenkit nagyon nagyon sok szeretettel köszöntök no hát őő mi másról beszélhetnénk mint az első vv6 párbajáról és őő ugyan is hamarosan itt lesz velünk sajnos a párbaj vesztese no de.."
Mindezt borzasztó irritáló fejjel,irritáló mosollyal és hanggal és teljesen értelmetlenül. A másik meg,hogy vele szembe ül Laci akkor mit magyaráz,hogy hamarosan megérkezik? A másik ,hogy miért vállalja el,ha már az elején azt a pár másodperces szövegét nem tudja normálisan elmondani? no de hát meg őőőő-zés nélkül.
Gratulálok. Meg magamnak is,hogy esélyt adok ilyen műsorok megnézésére :DD:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!