Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A Való Világ 6 annyira fájdalm...

A Való Világ 6 annyira fájdalmas, hogy lehet bármit elhinni/komolyan venni benne?

Figyelt kérdés

Az első 4 Való Világot néztem és imádtam, de ez a mostani annyira szánalmas. Semmit nem tudok benne komolyan venni, el se tudom képzelni, hogy lehet ilyen emberekkel egy légtérben lenni!

Kb 3 hete vannak benn, de már annyira 'komoly' problémák vannak benn, hogy húú.. az első hét után úgy viselkedtek mintha ezer éve ismernék egymást. Az egész Simon-Charlotte dolog NEVETSÉGES volt, persze 'szerelmesek' egymásba mikor három másodperce találkoztak és akkor eljátsszák, hogy ők kapcsolatban vannak... kijön a Charlotte többet az ÉLETBEN nem fognak találkozni. Fájdalmas volt ahogy a nem létező érzelmeikről beszélgettek :DDD

Aztán az az Izabella, úgy pofán vágnám, kinek képzeli magát? Idegbeteg, hogy van valakinek ilyen jelentéktelen dolgokon kiakadni? Biztos nem engedték hogy vigye a xanaxot a villába...

Az Aurelio mekkora egy paraszt, esze nulla csak azért van benn mert kellett egy ''''''jó csávó''', és akk ha valaki nem teszi neki szét a lábát akkor már sír hogy neki szeretetre van szüksége??

Úgy viselkednek mintha 3 éve belennének oda zárva, és akkor még ez az állandó téma hogy kinek ki tetszik, ki kit akar megb*aszni, meg h megakarják találni ott benn életük párját ott benn, majd pont 12 ember közül fogsz rátalálni..

meg az a drámai beszélgetés a nyugi szobában Iza és (asszem) zsolti között, az egész annyira hatásvadász volt és annyira megjátszották magukat...nem is ismerik egymást:DD

A Viki egy undorító dög, akkora pofont adnék neki, komolyan mondom kínozni kellene

A Teo eddig meg se szólalt, kb mintha egy szellem lenne!

na ezt ki kellett adnom :DDD

2014. febr. 2. 23:25
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
57%
Ha annyira szánalmas minek nézed?? Tudod amíg vannak olyan agyatlanok akik az ilyen pocsék agybutító izét nézik addig le is fogják adni..Nem lehetsz valami nagy szám ha ilyeneket nézel..
2014. febr. 2. 23:45
 2/28 anonim ***** válasza:

Izabella VV végére még a vázába is beleszeret,Viki pedig minősíthetett az tuti, de hát szegényre rekreációsként többet nem is várhatunk tőle.

.

2014. febr. 2. 23:46
 3/28 anonim ***** válasza:
Ez az eredménye, ha összezárnak egy rakás 20 évest, hisz csak azok vannak bent. a VV4-5-ben legalább vegyes életkorúak voltak, de itt... katasztrófa.
2014. febr. 2. 23:52
 4/28 anonim ***** válasza:
0%
én tudom hogy megjátszott, de izgalmas. A barátok közt, éjjel nappal budapest is meg van rendezve mégis izgalmas.
2014. febr. 3. 00:32
 5/28 anonim ***** válasza:
52%
Négyeske h neked az izgalmas, nézd az üres falat órákig és majd be fogsz szarni az izgalomtól.
2014. febr. 3. 09:41
 6/28 anonim ***** válasza:

na jó az emberi butaság felidegesít! ez nincs megjátszva! értitek? nincs megjátszva!!!

tökre bírom falun az öreg asszonyok arról beszélnek hogy az éjjel nappal budapest a valóság ,de ha a való világról van szó mindenki rögtön " az meg van játszva" . hülyéééék!!! nincs megjátszva, az hogy a bent lévő emberek megjátsszák magukat az más kérdés, de itt nincs forgatókönyv, nincs semmi megjátszás! na sziasztok

2014. febr. 4. 22:04
 7/28 anonim ***** válasza:
én a tegnapi résznél döntöttem el hogy az utolsó rész volta mit megnéztem. az előtt sem volt valami számomra,de ez Aurélió és a nő-nővel....szörnyű
2014. febr. 5. 00:01
 8/28 anonim ***** válasza:
41%
6-os?Honnan veszed, hogy nincs megjátszva te műveletlen paraszt ?
2014. febr. 6. 01:57
 9/28 anonim ***** válasza:
0%

8. te kis tájékozatlan paraszt, ha egyszer kinyitnád a füledet, hallhattad volna,hogy ez nincs megjátszva! az rtl többször is elmondta, hogy az éjjel nappal bp meg van játszva, viszont ez nincs!

ezek nem színésznek mentek oda. és onnan is tudom,hogy engem is felkértek,mindkét műsorba volt lehetőségem menni, a bp-ben eléd raknak egy szituációt amit el kell játszanod, a VV-ben meg csak önmagadat kell adni. Tipikus paraszt gondolkodásod van,mindenben kételkedsz. Miért játszanák meg? Ha meg lenne játszva sokkal izgalmasabb lenne, nem ilyen dög unalom. de mindegy, magyarázhatom egy ilyen hülyének szerinted úgyis meg lesz játszva, hamarosan azt fogod mondani hogy a barátok közt az viszont valós :DDDDDDDDDDD

2014. febr. 6. 11:08
 10/28 anonim ***** válasza:
59%

Te meg a szemeted nyisd ki, mindent elhiszel amit mondanak te 5 éves óvodás? Nem csodálom, hogy felkértek, pontosan az ilyen buta, megvezethető szerencsétleneket keresik oda.Neked kéne felébredned és kételkedned kicsit.Gondolom kú.rtál már pasikkal is,és szted nem vagy meleg, mert azt mondták neked, hogy ettől nem vagy az :D

Én nem vagyok analfabéta veled ellentétben, tehát tudom hogy a Barátok közt meg van rendezve, az ÉNB is -- csak annak van egy realiys jellege -- és a VV is.

2014. febr. 6. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!