Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek is rossz a...

Szerintetek is rossz a Kutyakölykök öszes produkciója?

Figyelt kérdés
Nem tudom még mindig felfogni, hogy a zsűri mit ezsik rajtuk? Most is 36 pontot kaptak!! :(((((((
2009. dec. 5. 19:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Tiszta gáz az egész banda :(
2009. dec. 5. 19:58
 2/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem rosszak. Te tudsz így táncolni?

Tudod, ízlések és pofonok különbözőek.

2009. dec. 5. 19:59
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem is akarok igy táncolni, mint ezek! :D
2009. dec. 5. 20:02
 4/15 A kérdező kommentje:
Tabáni még jó volt, de ezek a "Kutyaszarok" már... khm! :D
2009. dec. 5. 20:05
 5/15 anonim ***** válasza:

Hát, figyelj, mivel a zsűriben van szakértő is, és neki is tetszik, ő csak tud valamit, amit te nem.

De tudod, én pl. Tamás kezébe meg nem adnék gitárt a produkciók alatt, mert kb. csak dísznek van nála, de hogy csak imitálja a pengetést, mikor nála van, az is biztos (zeneértőként tudom, hogy néz ki egy rendes pengetés).

2009. dec. 5. 20:20
 6/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is tehetségesek a Kutyakölykök. Sokan talán a néptánc miatt ítélik el.. én szeretem őket! :)
2009. dec. 5. 20:33
 7/15 anonim ***** válasza:
szörnyűűűűűűű
2009. dec. 5. 21:26
 8/15 A kérdező kommentje:

20:33, nem a néptánc miatt ítélem el őket! Jómagam is néptanácoltam egy kicsit, szerettem is, de aztán abba kellett hagyjam... Mindegy.

Nekem az emberek nem jönnek meg ahogy előadják az egészet! Nem a csillagszületikbe valók!

2009. dec. 5. 21:31
 9/15 anonim ***** válasza:
Nézd, szerintem nem rosszak, ha szakértőnek is tetszik, igaz, Csikó Szabolcs szerintem jobb ebben a műfajban.
2009. dec. 5. 21:35
 10/15 anonim ***** válasza:
nekem tetszenek. aranyosak sztem :)
2009. dec. 5. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!