Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Titeket nem idegessit hogy VV...

Titeket nem idegessit hogy VV Teo már nem ragyog?

Figyelt kérdés
amikor bejött imádtam alexára rámászott lacira is aureliót meg szivatta , aztán eltörte a kezét a falba 5 hétig gipszbe lesz már ez is zavar ,de alapjáratra tettem magát már ki se kezd senkivel és csöndbe is van ,pedig úgy imádtam a kis bajkeverőt

2014. jan. 28. 15:49
 1/6 anonim válasza:
Várom,hogy kiessen (hamar ki fog esni). Nem hiányoznak a ....ásai. Te komolyan ezt hívod ragyogásnak? :DDDD
2014. jan. 28. 15:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem baj, ott van helyette Iza, aki épp ellenkező módon indult s most mekkora hisztérika lett.

Amúgy érdekes megfigyelni, hogy miként kopik az álarc mindenkiről, aki most a kezdethez képest fordítottan viselkedik, az nyilvánvalóan felvett egy pózt, amikor bement a villába, de közben idővel egyre inkább a felszínre tör a valódi énjük.

Aurelio is az elején adta a nagy macsó gyereket, most meg egy bömbölő óvodást látunk belőle , Charlotte játszotta a nagyvilági bigét, aztán most elég alacsonyra eresztette a színvonalát, Iza volt a " tartásos, komoly nő " , aki most képes lenne a saját barátnőjét vízbe fojtani egy pasi miatt, Józsi játszotta a flúgost, közben meg teljesen jóindulatú srác ( mondjuk ez volt az egyetlen pozitív csalódás ) és hát azért már Simonnak sem megy olyan flottul és gördülékenyen a kis (szín)játéka, mint az elején.

2014. jan. 28. 16:14
 3/6 A kérdező kommentje:
igazad van elején enm örültem teo nak aza baj hogy bement zsófi és aurelió elfelejtette teót pedig úgy játsuadozott vele annyi konfliktust tudot volna kirobantani ,remélem azért bent marad teó még szeretema ahogy mosolyog meg ahogy beszél de nagyon vissza vett magából
2014. jan. 28. 16:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon hiányzik Teo a képernyőről. :(
2014. jan. 28. 17:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Teo a legótvarabb szajha ebben a "műsorban".
2014. jan. 28. 18:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Őt kellett volna kitenni.
2014. jan. 28. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!