Szerintetek VV Dorka aranyos?
Izmos Józsi agya helyén is IZOM van :D "Mindegy, hogy 100 vagy 600, ugyan annyi"
Dorka valóban okos, de látni rajta, hogy próbálja felvenni a többi színvonalát. Először megláttam úgy voltam vele, hogy tuti felszedem, ha kijön a villából :D
Viszont, a józsigyerek "megjátsza, hogy buta" XD
Amúgy Dorkát még nem láttam smink nélkül, sminkbe kel, sminkbe alszik, sminkbe fürdik, észrevetted már?
Bocs, hogy Józsit is szóba hoztam, de muszáj volt:D
Ő az észkombájn vágja a matematikát
Most még az, amire kijön már nem lesz az!
Dorka meg Viki a 2 értelmes, nem azt mondom, hogy főnyeremények, hanem azt, hogy IQ szintjük messze a többiek felett van.
Nekem nem szimpi a Dorka,meg legtöbbszőr mikor hallom beszélni olyan mintha gyorsított felvétel lenne.
Viki az elején nem volt szimpi,de most már kezd az lenni,egész normális volt meg meg mondja általában a tutit.
Igen, ezért Dorka a legesélyesebb a lányok közül, mivel jó test, s ész kell a vv-hez. Vikinek nincs jó teste.
Lehet, hogy Dorka kb olyan okos, mint te, csak taktikázik..
Ugye mindenki próbálja felvenni azt a stílust, ami ott van.
Amúgy nem hülye charlotte sem, mivel összebújt Simonnal, aki 60%-szavazatot kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!