Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV Aurelio tényleg minden...

VV Aurelio tényleg minden csajnak bejön?

Figyelt kérdés

' Nagyon bejövök a csajoknak, mert nagyon nagy a dumám, 16-től 40 éves korig mindenki eszi ' ez igaz?

állítólag a csajnak úgy vette el a szüzességet, h a haverjai webkamerán nézték

2014. jan. 25. 11:00
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemen végeztünk egy kutatást, hogy a média mennyire befolyásolja az embereket. És az emberek 75%-át sikeresen manipulálja. Kedves kérdező, Te is közéjük tartozol. Ami nem baj, hisz a médiának is meg kell élnie valakikből. És az sem gond, hogy Te szereted ezt, mert ez is egy szórakoztató műsor. Viszont legyen egy kicsit normálisabb gondolatmeneted. Minden ember más, mindenkinek más jön be. Aurelio is csak egy a sok közül. Attól, hogy ő állít valamit, az még nem biztos, hogy igaz. Ne legyél naiv fruska, aki mindent bevesz, amit mondanak Neki. Főleg, ha azt a legnagyobb hazugságok forrásából, a Tv-ből hallod. De majd úgyis rájössz ezekre a dolgokra, amikor idősebb leszel. Ja és nekem például Aurelio egyáltalán nem ideális pasi jelölt, mert nekem picit ronda az arca, amúgy rendben van. Személyesen meg nem ismerem, így a belsőjéről nem tudok nyilatkozni. 22L
2014. jan. 25. 14:32
 32/40 anonim ***** válasza:

Nekem sem jön be.

Még beképzelt majom is, ha ilyet mond magáról, hogy nagyon bejön a csajoknak.

Egy alulművelt senki.

De mit is lehet várni az ilyen emberektől, akik ilyen szennyműsorba jelentkeznek?

2014. jan. 25. 18:03
 33/40 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem jön be. Ocsmány már a szeme, kezdjük ott...
2014. jan. 26. 10:21
 34/40 anonim ***** válasza:
Egy buta cigány. Más buta 16-40 éves cigányoknak biztos bejön.
2014. jan. 26. 12:41
 35/40 anonim ***** válasza:
59%

Lehet cigányozni, de Aurelio nem cigány, csak mondom.

Nekem tetszik Aurelio, de nem a dumája az, ami bejön. Attól, hogy Ő azt mondja, hogy mindenkinek bejön, nem feltétlenül ez az igazság, de irigyellek, ha még csak olyan emberekkel találkoztál az életben akik mindig az igazat mondják. Majd rájössz!

Ha szerinted Aurelio dumája minden csajnak bejön, mivel Ő ezt mondta, akkor minek tetted fel a kérdést? Nem értem.

2014. jan. 26. 14:25
 36/40 anonim ***** válasza:
100%

Buta kis csajoknak talán bejön,de a nőknek biztos nem. A nőknek férfi kell, nem egy ilyen szopi gyerek,aki nem más mint egy bőgőmasina!

Hisztizik mint egy fürdős qrva állandóan.

Az ilyenek hálát adhatnak az égnek hogy anno eltörölték a sorkatonai szolgálatot !

2014. jan. 26. 19:53
 37/40 anonim válasza:
[link] ennek a cikknek az alját nézd meg ott van azzal kezdődik hogy " a színésznőnek készülő zsófi kifogásolta, hogy...... " innentől olvasd el, PLUSZ nézd meg a képet amit a csaj vág miután megkérdezte őt aurelio mit is mondjak elég gyökér módon! na tessék a te nagy aurelio-d kislány ;-)
2014. jan. 26. 21:48
 38/40 anonim válasza:
71%

Női véleményt vártok, íme:

Először is kérdezném, hogy miért van az, hogy ha valaki azt írja, hogy nem tartja jó pasinak, akkor máris irigy? Mert ilyenkor rögtön ezt reagáljátok rá -.-

Egyszerűen hihetetlen, hogy nem tudtok mást mondani erre :D

Magyarul ti csak azt a választ fogadjátok el, hogy igen, nagyon jó, nagyon helyes. Senki nem lehet nála helyesebb? Szerintetek nem, mert nem hisztek másoknak, hiszen minden pasiból „csak az irigység” szólhat... khm :D viccesek vagytok :D

Nekem személy szerint rohadtul nem jön be. A barátom tényleg übereli külső és belső tulajdonságaiban is egyaránt. Most gondolhattok bármire, tényleg így van.

A kislányoknak, akik nem saját véleményt alkotnak, hanem átveszik a „divat” és környezetük sugallta ideált, persze, hogy bejön. Többet foglalkozik magával, mint valaha foglalkozni fog egy –általa komoly kapcsolatnak szánt- nővel is. Magamutogató, és elhiszi magáról, hogy jóképű. Ez a sugárzó magabiztosság pedig pont elég ahhoz, hogy ti is elhiggyétek, hogy igen, ő aztán jó pasi. Pedig nem…nagyon nem :D

2014. márc. 19. 18:00
 39/40 anonim ***** válasza:

simán elhiszem róla, elvégre ott is tök természetességgel kezeli h mindig meztelen, a legkisebb mértékben se zavartatja magát szal sztem abban is benne van gond nélkül.

Egyébként csípem az ilyen bevállalós srácokat szal igen, bejön!

2014. máj. 8. 14:58
 40/40 anonim ***** válasza:
Pont az ilyen "emberek" khmm khmm miatt kezdek egyetérteni hitlerrel, hogy bizonyos fajokat irtani kéne.
2016. aug. 22. 14:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!