Mi a véleményetek mikor mérséklődik ezen az oldalon ez a teméntelen VV6 kérdés?
Figyelt kérdés
Őszintén, már nem is igen olvasgatom ezt a kategóriát, annyi a bárgyú, idétlen kérdés.2014. jan. 24. 12:42
1/3 anonim válasza:
És te felteszel még 1 ilyet. Gratula :D Amúgy ja, idehesítő, hogy minden 3 kérdés arról a szarról szól, majd abbamarad, ha vége lesz a műsornak.
2/3 anonim válasza:
Engem az annyira nem irritál,mint az,hogy akármelyik VV-s kérdést megnyitom a válaszok 89% arról szól,hogy szidják a kérdezőt meg azokat akik nézik. 10%-a arról,hogy ők azt sem tudják mi az a valóvilág, meg azt se tudják ki-kicsoda. A maradék 1% pedig talán a kérdésre válaszol.
Na már most ha engem nem érdekel mondjuk a Barátok Közt akkor nem nyitom meg a róla kapcsolatos kérdést és nem írom alá,hogy mind ostobák vagytok amiért nézitek meg nem írom oda,hogy 'mi az a barátok közt? mert én nem nézek ilyen retek klubbokat'.
Mérséklődni akkor fog mikor vége lesz,minden évben ugyan ez van.
3/3 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!