Tegnap (2014. január 21-én) miért volt a Barátok közt második részében a korhatár 16-os?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok,kedvenc sorozatom,de ahogy meglátta faterom(ő is nézi a sorozatot,hogy 16-os korhatárú a második rész,azonnal elküldött aludni.2014. jan. 22. 19:09
1/6 anonim válasza:
azèrt mert tegnap volt a szulinapom
2/6 anonim válasza:
Én nem emlékszem,h bármi durvább dolog lett volna benne. Egyszer régebben volt 16-os karikás mikor Attila meg Miki egymásnak estek.
4/6 anonim válasza:
Azért,mert Vanda kimondta az a szót,hogy r*banc
6/6 anonim válasza:
Ez talán az a rész volt, mikor egy csaj hármasozásról kérdezi Kingát és Ádámot. Bár a téma tényleg 16+, de eléggé finoman volt feltéve a kérdés és szerintem el lett túlozva. Azt pedig az RTL Gold külföldi felügyelet alatt simán leadta 12-vel, hogy Miki két lánnyal volt együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!