Valaki látta ezt élőben a vv-ben? Lent részletek.
Figyelt kérdés
Olyan 4-5 napja lehetett, való világ online közvetítést néztem, és kb fél 1-1 órakor Aurelio arról beszélt a fiúknak, hogy ő ismeri Anikót személyesen, és egy kis r.banc stb stb. Csak a végét kaptam el a beszélgetésnek, mert akkor kapcsoltam oda, de úgy vettem le, hogy Nádai Anikóról beszél. Nem látta valaki, aki meg tudná mondani, hogy pontosan mit mondott és tényleg róla volt-e szó?
(ha szánalmas idiótának tartasz, amiért vv-t nézek, TARTSD MEG MAGADBAN a véleményed, légy szíves, mert nem érdekel! köszi!)
2014. jan. 22. 01:21
11/19 A kérdező kommentje:
Mert kb. negyedik osztályban, de mindenesetre általános iskolában megtanuljuk az igekötők helyes használatát. De neked van eszed, mivel te nem nézel valóvilágot, ezért gondolom, csak elírtad. ;)
2014. jan. 23. 22:58
12/19 anonim válasza:
jó egyet hibáztam: építi le
jav.: építse le
13/19 A kérdező kommentje:
te hülyébb vagy, mint gondoltam :'D
2014. jan. 25. 16:34
14/19 anonim válasza:
Az a hülye, akinek arra van igénye, hogy a Való Világot nézze.
15/19 A kérdező kommentje:
Nem gondolod, hogy mindenkit lehülyézni, aki valóvilágot néz, egy elég erős általánosítás? Te viszont olyan fogalmak jelentésével nem vagy tisztában, mint az, hogy igekötő... :D na hagyjuk egymást.
2014. jan. 25. 23:56
16/19 anonim válasza:
Amúgy mi értelme van nézni a VV-t? Mi a jó benne? Árulja már el valaki, plízz!
17/19 A kérdező kommentje:
Az idei tényleg elég unalmas, mert telerakták hasonló karakterekkel, meg szinte az összes nagyon buta köztük. Az eddigiek viszont jók voltak, mert voltak benne olyanok, akiktől poénos volt, vagy csinálták a balhét (pl. Éva, Alekosz).
2014. jan. 26. 00:54
18/19 anonim válasza:
Nem erős általánosítás szerintem...
Amúgy, az beszél, aki sok mondatot kisbetűvel? (Ezt már 1-2. osztályban oktatták.) :)
19/19 anonim válasza:
*sok mondatot kezd kisbetűvel
Gyorsan javítom, mielőtt rám ugrik a nép. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!