Van aki még nem látja online a VV-t?
UPC-m van, az IP-kereső szerint magyar, de nem látom a VV-t, mert az oldaluk szerint külföldi címem van! Járt még valaki így rajtam kívül?
Most ne írjon az, aki nem idehaza van, mert az más probléma!
Ez érdekel talán?
"A beköltözés a keresztpromótált Éjjel-nappal Budapest két szereplőjével indult, majd egy nagypofájú olaszmagyar jött, akinek nem egészen 24 óra kellett ahhoz, hogy a farkát helikopterszerűen megpörgesse és hozzá kurjongasson..."
Én sem látom...
Hozzátartozik az igazsághoz, hogy én nem véletlenül nem látom, hanem mert teljes mértékben hidegen hagy.
Külföldi IP-címed akkor lehet, ha a határ közelében laksz, akkor még a mobilok is azonnal megtalálják a határontúli tornyokat. Pl. Dorog és Esztergom környékén a Vodafone helyett a szlovák Orange jön be.
UPC ügyfélszolgálatot már hívtad?
Még nem hívtam a upc-t, de az ip-finder alapján magyar határmenti megyeszékhelyet várost jelöl. Azaz szerintük is magyar.
Amúgy nem jégcsapretek az agyam. Aki a legjobban leszólja, és ide ír, az meg általában más területen jégcsapagyú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!