Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a benyomásotok a VV6-osokró...

Mi a benyomásotok a VV6-osokról röviden?

Figyelt kérdés

[ Akit nem érdekel a VV , az húzzon innen a p*csába; megértésüket köszönjük. ]

Az én aktuális meglátásom szerint :

Alexa - Nyalizós, butácska, gyerekes csaj.

Aurelio - Jellemtelen, hisztis, éretlen csávó.

Charlotte - Kizárólag f#szt jött fogni, amire egyelőre esélytelen; irigykedő, ármányos típus.

Dorka - Keménykedik, de nem egy erős jellem.

Iza - Álszent.

Józsi - Több esze van, mint amennyit kinézni belőle.

Laci - " Veterán " típusú karakter; nézhető, de nem érdekfeszítő jelenség.

Teo - Vérbeli ..... ; nem az eszéért szeretik.

Simon - Alapvetően flúgos, de még rá is játszik.

Viki - A bemutató filmje alapján szánalom a köbön.

Zsolt - A külsőjéhez képest mélyen alulteljesít.

2014. jan. 19. 09:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindegyik egy idióta nem normális, viszont aki már rég szájba verést érdemelene az legfőképpen Aurelio. Annyira primitív, és buta az a gyerek... jézus. De akkor is mindegyik egy kutya.
2014. jan. 19. 10:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindenki okádék
2014. jan. 19. 11:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem tudtam leírni, mert ez a bu zi szűrő nem engedi, pedig mindent átírtam.
2014. jan. 19. 16:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Mafia!

Nem is gondoltam volna, hogy nézed a VV-t. :D

Szóval..

Alexa - Buta lib*, de rá is játszik. Ha megfigyeled, többször vezet végig komoly, értelmes gondolatmeneteket. Áruló lesz, keveri a sz*rt, bárkivel lefeküdne, ezért sokáig bent marad.

Aurelio - Egy gyerek, szemrebbenés nélkül beárulná bármelyiket, esélyes hogy megcsinálja a csajokat, ezért sokáig marad.

Charlotte - Szerintem a legveszélyesebb, mindent meg fog tenni, mindenen és mindenkin keresztülmegy a nyereményért, az sem biztos, hogy az az 500 férfi igaz. Lelkeken fog keresztülgázolni. Rendkívül közönséges.

Dorka - Ellenszenves számomra, és nem is tartom érdekesnek.

Iza - Álszent, igen, semmi érdekes, nem találja a helyét, idegesítő lib*.

Józsi - Rendes gyerek. Nem fog sem elárulni, sem gonoszkodni, tiszta eszközökkel fog játszani, de nincs is képessége másra.

Laci - Nem való oda, tök érdektelen, ha nem csinál botrányt vagy nőügyet, az elsők között esik ki.

Teo - Egy igazi prosti kurv*, mivel esélyes, hogy lefekszik Alexával meg Aurelioval, marad.

Simon - Azt sajnálom, hogy ilyen őrültet nem ismerek. Akkor legalább megbizonyosodnék, hogy én nem vagyok az. Kitűnő képességeivel azt csinál, amit akar és úgy játszik a társaival, ahogy akar. Remélem nagyon sokáig bent marad, király fazon, de tudatosan és ügyesen rá is játszik, de azért alapból is van baja.

Viki - Semmi érdekes, max azért lehet az, mert beszól a lányoknak, de esélytelen, hogy a fiúk megcsinálják, így kiesik hamar.

Zsolt - Egy buta macsó, HÁT IZÉ, IZÉ, sokáig marad több lánynál esélyes, alfahím szerepére is , de most akkor van barátnője, vagy nincs. Fárasztó, unalmas figura.

2014. jan. 19. 19:23
 5/6 A kérdező kommentje:
#4 - Az összessel egyetértek a jelenlegi stádiumban :D.
2014. jan. 19. 22:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Egyébként meg mik ezek a hisztirohamok Aurelionál? Tiszta kamu az egész, hát bőgés közben magának kacsintgat meg röhögcsél a tükörben, tiszta szánalom. :D

Az Iza affektálása, röhögése... Nem mondom, hogy nem tudnám megpofozni. Magaslatról szemléli az összes lakót. Tévedésben van, ő nem Palvin. Dorka meg mit fél tőle? El sem mer mellőle mozdulni.

Tessék, Charlotte be is indult. Simon eléggé intabil lelkileg - társadalmi kirekesztettség mire képes -, és ezt Charlotte pontosan tudja, rámegy, kihasználja, hasznot húz. Most is pl amikor Alexával beszélt arról, hogy Alexa szerint nem kellett volna így berúgni és fűvel-fával nyalakodni, annyira látszott a fején, hogy kárörvend, és hogy totál nem érdeklik a társai érzelmei.

Laci repül, Viki is.

Aureliot a kisebbség tolni fogja rendesen.

2014. jan. 20. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!