Most halál komolyan ki az az elvetemült ezen a földön aki még képes a VV 6-ot nézni?
"Discovery csatornái, Travel Channel, Nat Geo, Animal Planet.."
Már vártam, hogy valaki felsorakoztatja ezeket a csatornákat! :D Annyira vicces :D VV kérdésnél kihagyhatatlan! Ja és mindjárt jön a : "miről van szó? De jó hogy évek óta nincs tv-m!" szöveg! :D
Én megpróbáltam, igaz csak a neten egy összefoglalót mgnézni de kb. a felénél rá kellett jönnöm, hogy nemfog menn i.
Irigylem azokat akiknek van erejük, türelmük ezt az irritáló müsort végignézni.
Én csak azért szoktam néha nézni ezt a "műsort", mert szeretem sokkolni magam. Fogom a fejem, szörnyülködök, utána továbbkapcsolom. :D
Egyébként az a válaszoló, aki a Discoveryt, és az NGC-t hozta fel kontrasztként, az nagyon nincs tisztában azzal, hogy milyen műsorokat szoktak mostanában ezeken a csatornákon adni. "sok, oktató jellegű műsort"? A Discovery-n mostanában, majdhogynem csak árverésekről adnak műsort. Emberek egy árverésen licitálnak más emberek elhagyott raktárépületeire, reptéren felejtett bőröndjeire, egyéb elhagyatott tárgyaira, majd tovább adnak a megszerzett "kincseken". Az NGC-n is rengeteg elmebeteg(!) műsort adnak, például ott van az a család, akik egy erdő közepén, egy kastélyt építenek, hogy így készüljenek fel a közelgő Apokalipszisre. Puskákkal rohangálnak az erdőben, árnyakat kergetnek, aláaknázzák a kastélyuk körüli területet, hogy miután bekövetkezik a világégés, és felbukkanna néhány másik túlélő is, azok ne tehessék be a lábukat a kastélyukba! :DDD
A Discovery (!)Science(!) csatornán, Karácsony környékén pedig, egy nap, 15 órán keresztül sugároztak egy olyan sorozatot, amiben emberek a Nagylábút keresték. Éjszakánként táborokat állítottak fel az erdőben, és üvöltöttek - felnőtt ember létükre, huhogtak éjszaka az erdőben, mivel, bár senki sem tudja, hogy milyen hangja van a szaszkvacsnak, de ők tudják, hogy ezzel lehet előcsalogatni... A közelben élő, suttyó emberek pedig százával mesélték el a tapasztalataikat, hogy miként kerültek szemtől-szembe a Jetivel (érdekes módon egyiküknél sem volt ekkor egy kamera..., hiszen a Nagylábú már messziről, ránézésre tudja az emberről, hogy kinél van, valamilyen rögzítő eszköz, és csak olyanokra támad rá, akiknél nincs okostelefon, videokamera, stb, nehogy lebukjon... na mindegy)... Ezen a csatornán szokták még sugározni az olyan műsorokat is, amiben emberek mesélik el, miként rabolták el őket a földönkívüliek. Ott ül az ember a kamera előtt, és tényként részletezi a különböző hallucinációit, hogy mikor, hol rabolták el, mit ültettek belé, fent volt az űrhajón, stb... :D Szóval ne mondjuk ezekről sem, hogy oktató jellegűek lennének, mert kb. ez is a Való Világ kategória! Megjegyzem: ezekkel a műsorokkal is szoktam, és szeretem sokkolni magam!! :DDDD
A baj az, hogy már évek óta csak sokkolni tudnak a tv-műsorok, és egy olyannal sem futottam még össze, ami ténylegesen ki tudott volna kapcsolni engem. Ez a gáz a magyar televíziózásban: nem az, hogy vannak szar műsorok - ezt nem lehet elkerülni -, hanem az, hogy csak ilyen, minősíthetetlen-kategóriájú műsorokat sugároznak!
nezzed inkabb a szulejmant, tobbet er mint az a szenny meg az ejjel nappal ringyopest....
erdekes h elmondod mindennek megis nezed ezeket a musorokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!