Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szólnának a Queen együttes...

Mit szólnának a Queen együttes tagjai, ha meghallanák Tabánit? Szerintem ledöbbennének, hogy így hasonlít a hangja Freddie-ére?

Figyelt kérdés
Még az is lehet, felkérnék, hogy a Freddie helyett énekeljen az együttessel. Szerintem marha jó!
2009. nov. 30. 09:22
1 2
 11/13 anonim válasza:
Eléggé vájt fülű vagyok, és szerintem nem hasonlít a hagja Freddie-ére. Amiket énekelt a TV-ben, azok csak jól álltak neki, de meg kell hallgatni, több nem ismert Queen-t is és akkor rájön az ember (pl. Tear It Up, MY MELANCHOLY BLUES, One year of love, Princes Of The Universe)
2010. márc. 6. 18:08
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem amikor a Barcelonát énekelte azzal a kopasszal az elég meggyőző volt, néhol teljesen ugyanolyan volt a hangja mint Freddié. Zalatnay Cinit megkéne kérni hogy mutassa meg Briannek úgyis olyan 'jó' (kamu) kapcsolatban vannak.
2011. jan. 19. 17:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát szerintem a tabáninak remek hangja van és egy két queen számot nagyon jól el tud énekelni ,de szerintem freddie hangjában pont ez volt a nagyszerű ,hogy pl egy kemény rock számot is el tudott énekelni pl:Princeses of the univers vagy Hammer to fall viszont egy nagyon lágy érzelmes dalt is tökéletesen kiénekelt pl :love of my life ,Nevermore, valamint még sok más stílusut pl.:Too much love will kil you ,I was born to love you,Another bites the dust ,Living on my own ,Don't stop me now ,Bycicle race,Scandal,The miracle ,Ha megnézzük ezek min mind más stílusúak még is tökéletesen állnak freddiehez de inkább az ő hangja elég változatos hozzájuk:DEgyszóval Freddie mercury teljesítménye megismételhetetlen és nem is kell megismételni.
2011. júl. 5. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!