Nekte (k) tetszett a kutyakölykök? Mert én nem értem mi tetszett annyira a zsűrinek rajta =/ pl :Hernádi Judit 10 pont :O
Figyelt kérdés
2009. nov. 28. 22:15
1/19 anonim válasza:
sokszor én sem értem mi alapján pontozz a zsűri! A kutyakölykök nem tartoznak a kedvenceim közé!!!
2/19 anonim válasza:
én sem értem és örülök hogy nem vagyok ezzel egyedül már azt hittem bennem van a hiba. Engem kimondottan idegesítenek a produkcióik a zene se jó alatta meg olyan furcsán táncolnak sztem nagyon felemelik a lábukat nah mindegy annyira nem értek a néptánchoz.De nem tetszenek.
3/19 anonim válasza:
Hát lett volna ötletem, ki helyett szavaztam volna őket be...Amúgy szerintem sem volt olyan hűűhaa de jó...
4/19 anonim válasza:
Engem sem érdekelnek a kutyakölykök és azok a táncosok sem,akik kiestek.Elhiszem,hogy nagy munka van benne,le a kalappal elöttük,csak engem nem kötnek le.
Amúgy Hernádival nagyon nem passzol az ízlésünk.
5/19 anonim válasza:
Nem tetszettek most se, előtte se. Nem is szeretem a néptáncot... talán ezért. Unalmas, számomra semmi új nincs ebben.
6/19 anonim válasza:
Siralom!
A sok tehetség meg be se jutott az elődöntőbe se.
De a pontotkat a rendező adja ki nem a zsűri.
Ők csak bábok!!!
8/19 anonim válasza:
nem bírom őket, remélem kiesnek jövőhéten.
9/19 A kérdező kommentje:
Köszi már azt hittem bennem van a hiba =)
2009. nov. 29. 10:30
10/19 anonim válasza:
szerintem egyszerűen borzalmasan táncolnak már ha táncnak nevezhetjük amit provokálnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!