A z x-faktorban miért nem Krasznai jutott tovább?
Mert a magyar nép legfőbb erénye az utálkozás! Előítéletekkel vannak, de jelzem, hogy csak egy bizonyos kategória, amit most nem neveznék meg. Nekem bőven elég az amit hallottam, amit mondott az Alföldi, a Geszti, azt hogy világszínvonal!
Nem féltem . . . ., kiesett de Alföldi is fel fogja karolni mert rettentő TEHETSÉGES! Biztos vagyok benne, hogy sokkal többre viszi mint Danics, vagy a ByTheWay. Ennyi!
Igazából már kezdem megszokni hogy ebben az országban nem tudnak különbséget tenni a tehetség és a "cukiság" között!
Nálunk ezek a tehetségkutatók épp úgy elvannak cseszve mint a magyar politika is.
Megint olyanok juttotak a döntőbe akik nem érdemelték meg.
Most már biztos vagyok abban hogy a BTW nyer. Bár igazából engem nem érdekel ki nyer.
A győztesnek lesz 2-3 dala aztán megy a sülyesztőbe épp úgy mint az eddigi győztesek is.
Azért örülök hogy a BTW bejutot a döntőbe,így legalább nem mehetnek a külföldi X faktorba.LOL
Bár ha kimehetek volna kiváncsi lettem volna hogy ott mikor estek volna ki xDDDDD
Akárki nyer 2-3 hónapig nagy sztár lesz aztán megy a sülyesztőbe mint a többi X faktoros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!