Melyik csatornát nézitek a legsűrűbben?
Comedy central, mert vicces, dokik, meg én kis családom, ezeket birom, teli van jó sorozatokkal, és a disney tv-n a filmeket, legjobb a waverly place varázslói meg a Hannah Montana. Nem vagyok már fiatal, de ezeken még mindig halálra röhögöm magam :) És HBO, de az mostanában már nem olyan jó.
20/L
Comedy central!
Jók a műsorok, csak néha az ismétlés zavaró!
17/L
HBO .
De inkább műsorokat szeretek mint adókat.
Reggel rtl csak csajok
d.u viasat Nagy házalakitás ,fözöshow-k
Este barátok közt ,szex és new york,Dallas és vigjátékok
Hallmark
HBO
Spectrum
AXN
Film+
Valamelyiken mindig van valami nézhető!... :D
tv2
szeretem a sorozatokat rajta (House, Született feleségek, NCIS) és az Áll az alkut :)
Natiaonal Geography
Hallmark
Mtv Hits
Mtv Dance
Leggyakrabban a Comedy Central-t nézem - malcolm, így jártam anyátokkal, életem értelmei,family guy, felpolcolva, simpson család...stb - alap sorozatok :D
De gyakran nézek Discovery channelt is (megrázó történetek, ujjáépítők, Verminators, Egyszer egy ilyet vezetni, Time Warp és piszkos munkák - néha)
Ha ez a két csatorna nem lenne, nem sürven kapcsolnék tévét :D ezen a kettőn kívül hébe-hóba viasat3, spektrum, animal planet. Szoval hál' Isten vannak nézhető csatornák is :D
:D bár, kinek mi a nézhető...van aki a szappanoperákon is elvan :D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!