Mit gondoltok a csillag születik zsűritagjairól?
Nekem bejön az összes.
Főleg a Fáy Miklós, ő megmondja az igazat, profin pontoz, néha jókat beszólogat.
De a mostani részben nagyon hülyén pontoztak, szerintem rájuk szóltak, hogy legyen kicsit szorosabb verseny a pontokban, hogy több szavazat jöjjön a közönségtől.
Ülési sorrendben :):
Oroszlán Szonja: Háát, mond jókat is meg nem is, néha kicsit irritál, de van olyan napja amikor humoros és jókat mond, egyszóval elmegy.
Fáy Miklós: Vannak jó észrevételei, és frappáns megjegyzései, de az örökös szájjbiggyesztés és fintorgás nálam nem jön be. Mondja meg a véleményét, az se baj ha kemény, de azért nem kéne így fintorognia..
Hernádi Judit: Ő a kedvencem a zsűritagok közül! Mindig jókat mond, azt értékeli amihez ért, és nagyon jó beszólásai, poénjai vannak. És kiegyensúlyozottan mond véleményt, és normálisan pontoz.
Szirtes Tamás: Belőle is néha kicsit elegem van, amikor túl mézes-mázos, de egyébként vele sincs baj, néha túl vajszívű és túlpontozza a többieket, de alapjábavéve jókat mond.
Szerintem jó a zsűri, jobb mint az előző szériában! :)
Nekik ki van adva a karakter a stilus nem maguktol ilyenek
Nekik igazodni kell a rendező utasitásához nincs igazán saját véleményük.
Aki kicsit jártas ebben az tudja ,aki meg nem az "benyeli" h mindegyikük öszinte és spontán
1.Szonja:tud jó pontot adni
2.Miklós:kritizál(ő a kritikus)
3.Judit:egyszer mondta hogy a bad boyz(azt hiszem így kell írni)pontját Csikó Szabolcsnak adja
4.Tamás:jól pontoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!