Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ki a kedvencetek a csillag...

Ki a kedvencetek a csillag születikben?

Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 08:48
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
mc-dc,bad boyz...brash bence
2009. nov. 29. 09:18
 22/33 anonim ***** válasza:
Nekem Viktor volt.De rajta kívül Tabáni István MCDC Brasc Bence.Szégyen,hogy nem marad bent egy nő sem..!:@
2009. nov. 29. 13:40
 23/33 anonim válasza:
68%
Egyértelmű, hogy Tabáni István+BAD BOYZ...a többi nem érdemli meg, hogy nyerjen...nem is néznek ki pasiknak...Talán még Robi:)azért ő is tud valamit...
2009. nov. 29. 19:08
 24/33 anonim válasza:
100%
Tabáni István és Viktor is tetszik.Itt most nem az a kérdés, hogy ki milyen beállítottságú, hanem, hogy ki milyen tehetséges !!
2009. nov. 30. 10:51
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Tabáni István de Varga Miklós miatt is nagyon fájt a szivem!
2009. nov. 30. 12:18
 26/33 anonim válasza:
Veres Robi/MC DC!!!!!
2009. nov. 30. 12:37
 27/33 anonim ***** válasza:
49%

Veres Robinak MCDC kell nyernie!!! Rendkívül tehetséges és ez a műsor arról szól, hogy aki született tehetség, azt a későbbiek során anyagi támogatást és marketinget is kapjon hisz így lehet belőle később egy már kifórrot, profi valódi sztár.

Engedjetek meg egy komentárt: a zsűri KATASZTRÓFÁLIS ÉS MINŐSÍTHETETLEN. Egyik sem odavaló, mivel egyik sem tud szakvéleményt mondani. Kérdem én miért az ilyeneket ültetik bele és fizetik meg a nagy semmit tudásukért egy ilyen tehetségkutató műsorban??? Ide tánc, zene, koreográfus esetleg profi humorista kéne ezekből kéne állnia a zsűrinek, de nem tehetségtelen közük-sincs-a-dolgokhoz-ingyen-élő-élő-semmittevőkből!!!

2009. nov. 30. 14:28
 28/33 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó Válaszoló!

Nekem is éppen ez jutott eszembe,hogy a zsűri semmi szakvéleményt nem tudott eddig mondani!

Ezzel az erővel akár én is ülhetnék a zsűriben,mert nekem is van aki nagyon tetszik,van aki nem.

2009. dec. 1. 18:47
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Horváth Tomi és Tabáni István.

Tomiról annyit, hogy nem ismerem személyesen, de találkoztam Vele a Camponában az egyik üzletben és nagyon kedves, (mint egy kis dedós) gratuláltam Neki... :)

A szombaton nagyon jó sztártól fog énekelni, hivatalosan nem tudhatok róla, de elmondta, nagyon várom :) biztos fogok rá szavazni, főleg a zsűri pontozása után szüksége is van szavazatokra...

Veres Robit csíptem, de már nagyon elszállt, kirúgta a csaját, aki nem olyan szép, aki egy senkiként szerette meg... persze már van szebb.... nálam kegyvesztett lett.

Tomiban szimpatikus, hogy nem azzal kezdte, hogy kirúgta a barátnőjét, bár végülis hülye lenne azt a gyönyörű lánnyal szakítani.

Hajrá Tomi és István!! :)

2009. dec. 1. 18:59
 30/33 anonim válasza:
49%
Horváth Tamás akkor csicska.. már bocsi.. ezket a számokat majdnem mindenki eltő tudja adni, aki gitározik, és van egy minimális hangja.. arról nem beszélve, hogy nem is gitározik koncerteken:@ össze-vissz fog minden akkordot, ami csak eszébe jut. azt becsülöm benne ,hogy volt mersze jelentkezni.. én is így nyomom, de azt hittem, hogy ez kevés ide. hát nem
2009. dec. 3. 15:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!