Hogyan lehet T-home Sat Top boxot okosítani vagy a kártyán lévő korlátozást feloldani? (Részletek a kigészítő szövegbe! )
[link] ez a box használati utmutatója
Engem a magyar csatik érdekelnek mert igazából ha be,egyek a menü 0208 Kézi hangolás akkor lehet+csatikat de ezek mkülföldiek vagy ha bejön magyar akkor 16-17 másodperc altt elmegy! Valaki tud segíteni?
A kártyán lévő korlátozásokat nem tudod feloldani, mert azokat központilag élesítik.
Esetleg az analóg csatlakozással férhetsz több csatornához.
4.2 Analóg mûholdvevô csatlakoztatása
Analóg mûholdvevôt is üzemeltetô felhasználóknak az analóg csatornák
(további) vételezését a készülékbe épített felfûzési lehetôséggel könnyítették
meg. Csatlakoztassa analóg mûholdvevô készülékének KF-bemenetét e
készülék „Loop” jelölésû csatlakozójához egy koaxiális kábel segítségével.
Az analóg mûholdvevôvel vételezhetô csatornák ezután e készülék készenléti
állapota alatt hangolhatók és nézhetôk
Kedves utolsó válaszoló!
Az anlaog müholdvevőt úgy értette hogy pl. 2013. április 30 elött nézhettem volna a Magyar Tv2-öt, Dunát, Cool-t stb-t? Olyan volt mint a 2013.október 31.-én 12:30-kor lekapcsolt analog földfelszíni?
Kedves első válaszoló!
Azt úgy érted hogy ami most a fölsőbe van az dugjam át az alsó (analog) bemenetbe?
És utána Gyári beálítások visszaálítás vagy szoftver frrísítés és akkor szted jönnek a + adók?
elöző folytatása:
És arra szerinted nincs lehetőség hogy mgrendelke egy mini csomagot mondjuk Globe-ot és kicsavarom az antenát makj lemondom megvárom míg a lemondás érvényesítve lesz és a szolgáltató rendszerébe nem jelzi ki hogy van de nekem meg megmarad?
Kedves 3. válaszoló!
Egyszer megpróbáltam box nélkül csak tévé tányérral és érdekesség hogy behozta a Dunát és valami szlovákokat És mindig tévés boxalami elvileg földfelszíni box is mükődött! most ez akkor hogy van?
Kedves tegnapelőtt 19:13 válasszóló!
Sopron környékén Lakok inkább az Ausztria, egyébként azt elfelejtettem hogy az ORF1, ORF2, Orf SPORT TA3 meg egy csoó másik bejön hagyományos szobaantennával, de a faluba beik ismerősömmel ők tetőantennával veszik és ők még a koreaiakat is fogja!
Bár nem olyan jól4
Amúgy arra van lehetőség hogy az én boxomat (Strong SRT 8903) van rajta conax olvasó és hogy valahogyan ösaszetudjam varázsolni a boxommal?Vagy esélytelen az ügy? Azért kéne mert igy tudnám rögzíteni az adásokat ingyen (igaz a boxot a t-home-osokat nme tudnám visszaadni mert külön kártya nincs,de 1500 a t-home-nál a felvevős kész rablás!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!