Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mikor lesz végre szélesvásznú...

Mikor lesz végre szélesvásznú tévé?

Figyelt kérdés
Nemrég vettem új tévét, 16:9 -ces képaránnyal, és sajnálattal tapasztaltam, hogy magyarországon az m1 -en kívül sehol nem sugároznak szélesvásznú adást, de a legtöbb saját műsor ott sem ilyen... Kérdem én, hogy lehet ez? 2009 -ben igazán lehetne egy kicsit nagyobb minőségű képet sugározni, és ráadásul ha a kvázi csóró magyar közszolgálati tévé képes erre, akkor egy milliomos (ha nem milliárdos) kereskedelmi tévé miért nem? hogy lehetne megsürgetni a folyamatot? egy internetes petíció segíthet?
2009. nov. 16. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ez az elsődleges, amit Magyarországon szorgalmazni kellene...
2009. nov. 16. 20:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem meg pont az ilyen gondolkodásmód miatt van így lemaradva az ország mindenhez képest...
2009. nov. 16. 20:35
 3/4 anonim ***** válasza:
A kereskedelmi tévék elsődleges célja a profit. Ha a vezetés úgy gondolja, hogy nem éri meg 16:9-es illetve HD sugárzásra átállni, akkor nem fognak.
2009. nov. 16. 20:55
 4/4 A kérdező kommentje:
És a tematikus/kissebb csatornák? Akár egy deko, de mondjuk MTV, Cool, ilyesmi...
2009. nov. 17. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!