Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményed a Super...

Mi a véleményed a Super Talent-ről? (RTL)

Figyelt kérdés

Csak nekem van néha olyan érzésem hogy meg van játszva? :D Vagy csak ennyire hülyék a németek? :D

Persze vannak tényleg tehetségesek bennt, SŐT...ezerszer jobb műsor mint a csillag születik (pedig a magyar is a német mintájára készült)

De vannak bennt olyan részek :D pl. mikor tegnap a nézők közül valaki bedobta a cipőjét mert nem tetszett neki az előadás :D meg volt egy férfi aki a nézők közül beugrott a zsűrihez és helyettük nyomta meg a gombot :D :D

Vélemény?

2009. nov. 15. 16:49
 1/3 anonim ***** válasza:
nekem például nagyon tetszik mondjuk néha már azért fáj ,hogy valaki annyira hülye legyen mint némelyik német emberke amúgy szeritem is ezerszer jobb mint a Cs.Sz. és szerintem ebben a Das Super Talent a zsűrik is szimpibbek lg-is nekem:)
2009. nov. 17. 22:12
 2/3 anonim ***** válasza:
*Das Super Talent-ben
2009. nov. 17. 22:12
 3/3 A kérdező kommentje:

Látom egy véleményen vagyunk :D

Szerintem is szimpatikusabb a zsűri, még Dietert is bírom :D Bruce meg aztán mindent visz :D

Sokkal normálisabbak mint a magyar zsűri. nem kertelnek, megmondják nyíltan ha nem tetszik valami...nem csak annyit hogy "hát ez most nem jött át nekem". És ha valami jó, akkor azt igenis élvezik, csodálják..és pont ez tetszik nekem bennt, hogy mutatnak érzelmeket. Nem ugy mint a magyar, hogy beülnek a székükbe aztán játszák a fejest, hogy nekik újat már nem lehet mutatni...

Meg tetszenek az animációk is :D (bár tudom ez csak a casting videok alatt lesz, ha lesz még ilyen adás) , meg a műsorvezetők is (főleg Daniel):D , meg az emberi történetek, meg a közönség is :D meg ugy az egész :D

Jöhetnek még vélemények!!

2009. nov. 18. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!