Tudtok írni szerelmes shoujo mangákat? Lehetőleg valami humorosat. ARIGATOU MINA!
Figyelt kérdés
Lehetőleg ne legyen túl rövid és jó lenne ha vicces is lenne.(A szereplők közt legyen egy középsulis de kicsi fiú mint pl.:a uta no prince sama-ban vagy a lovely complexben esetleg a beauty popban)Egyébként már rengeteget láttam de lécci írjatok hátha tudtok olyat amit még nem néztem meg.2013. nov. 2. 23:58
1/3 anonim válasza:
Kimi ni Todoke 1-2
Clannad
Peach girl
Special A
Toradora
Ookami-san to Shichinin no Nakama-tachi
Hakuouki
Bokura ga ita
Green Green
Kaichou wa Maid-sama
Itazura na kiss
Gakuen Alice
Kyou, Koi wo Hajimemasu
Aishiteruze Baby
Kamisama Hajimemashita
Vampire Knight
Hyouka
Tonari no Kaibutsu-kun
Sankarea
Suki-tte Ii na yo
Playful Kiss (Itazura na Kiss film fáltozata)
Nagareboshi Lens OVA
2/3 anonim válasza:
Előző vagyok
Nem épp a leíráshoz illő "kicsi fiú"-s animéket soroltam fel hanem inkább vicces, romantikus történeteket amika Lovely Complex-hez hasonlítanak :D. Remélem találsz köztük olyan animét, ami megtetszik :).
3/3 A kérdező kommentje:
Nem baj.Köszönöm
2013. nov. 3. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!