Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Melyik ez az anime?

Melyik ez az anime?

Figyelt kérdés
volt talán az animaxon még anno egy oylan anime hogy egy fiú futás közben (?) átkerült egy másik világba, ahol mágia meg haosnlók vannak, és találkozik egy barna hajú csajjal, akit egy orszarrvúra hasonlító lény követ, és a csajnak a szoknyája levelekből áll....na jó gőzöm sincs hogy így volt-e, de nem ismerős? mi a címe?

2013. okt. 31. 13:14
 1/5 Sveacer ***** válasza:
hát ez engem is érdekel
2013. nov. 1. 12:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy nagyon gyenge tippem van: esetleg a Dog Days. Valamikor belenéztem az első részbe, de nem nagyon tetszett, szóval az akkori emlékeim alapján ez ugrott be.
2013. nov. 1. 13:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a Magi-Nation? Mondjuk az nem anime, hanem egy anime rajzstílussal készült kanadai rajzfilm, de a leírásból ez ugrott be.
2013. nov. 2. 14:08
 4/5 anonim ***** válasza:
De a magi-nation az!! 100%
2013. nov. 4. 21:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem anime volna? :oo nem tudom, csak kis koromban láttam, és érdekel ugyanaz-e most is róla a véleményem, köszönöm szépen!
2013. nov. 8. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!