Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Alföldi Róbert és Eckert Anikó?

Alföldi Róbert és Eckert Anikó?

Figyelt kérdés

AKI CSAK SÉRTŐ MEGJEGYZÉST TENNE, AZ NYUGODTAN TARTSA MEG MAGÁNAK!!!!

Nagyon szeretem Alföldi Robit és egyet értek azzal, hogy a szexuális beállítottsága az csakis rá tartozik. De ígyis, hogy a könyvében megjelentek kijelentések én nagyon nehezen hiszem el, hogy meleg. Főleg az X-faktor óta. Régen imádtam a reggeli műsorát, a Heti hetesbe pedig Ő volt a legjobb! Akkoriban tényleg, azt hittem hogy homoszexuális (kisfiús vonásai is nagyon utaltak rá.), de miközben igazgatóvá vált nagyon megkomolyodott. Most pedig egy olyan kapcsolat alakult ki közte és a 20 éves mentoráltja között, ami nehezen hihető, hogy ez egy szimpla szeretet, ami mentort és mentoráltját összekapcsolja. Anikóra sokkal több figyelmet fordított már az eleje óta, mint a másik két leányzóra. Ennek sajnos meg lett az ára is. Minden héten párbajoznak, és most nem csinálhatott ország-világ előtt bolondot magából, hogy Lilit küldi haza. Egy interjút nézve Anikó elmesélte, hogy Robi egy sms-t küldött neki egyből az adás után, hogy nagyon szereti. A kiesésekor pedig Alföldi 100x szomorúbb volt.

Kiváncsi lennék, hogy mások ezt hogyan gondolják. Természetesen olyanoktól kérek választ, akik nézik a műsort rendszeresen.

Egyébként az RTL-es kisvideók is állandóan erre a kapcsolatra hajaznak. Romantikus számok, ölelkezős jelenetek. Még a reggeli műsorba se tudta elmondani a műsorvezető nő, hogy minek nevezze, ezt a kapcsolatot.

2013. okt. 31. 00:53
 1/3 anonim válasza:
Szerintem van benne valami, amikor néztük a családdal az X-faktort, mi is erről beszélgettünk. De.. Anikónak van barátja, akivel együtt is lakik már. :)
2013. okt. 31. 01:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát először is,én nekem ez lenne a legutolsó dolog,ami eszembe jutna Alföldiről,hogy meleg.Szerintem nem az.A legtöbb melegnek látszik a viselkedésén.Ennyi erővel Szikora is b×ziként viselkedik,pedig van felesége....:DD Alföldi nem hiszem,hogy kavarna Eckerttel,az apja lehetne.De tény,hogy kivételezik vele.Az meg,hogy a versenyzői minden héten párbajoznak,az az ő hibája.Mert valljuk be,Eckert Anikó,meg talán Péterffy Lilike sem való az élő showba.Tehát már a mentorháznál elb×szta,de azért egy piros pont jár neki,nyilván a legjobbat próbálja kihozni belőlük,több-kevesebb sikerrel.Az meg,hogy Alföldi milyen fejet vág,ne legyél biztos benne,hogy úgy is gondolja.Rettentő jó színész,és ezt ki is használja.Majd nézzük meg a fejét akkor,amikor a következő mentoráltja is kiesik.
2013. okt. 31. 11:09
 3/3 anonim ***** válasza:
eggyértelmű: Alföldi Robi bisexuális ;) tudommert lattam egx masik novel setalt kezen fogva a mammutban!:D
2014. jan. 6. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!