Megdőlt a Domino nap rekord?
Figyelt kérdés
2009. nov. 14. 11:45
1/11 anonim válasza:
igen!!!hála egy magyar lánynak és egy lengyel fiúnak...nagyon büszkék lehetünk.ők hajtották végre a legfontosabb kihívást.500.000 domino múlt rajta...ha ez nem sikerül,akkor annyi a rekordnak is!
2/11 A kérdező kommentje:
jólvan, köszönöm:) én sajnos elaludtam közben xd Most videót keresek a kihívásról :D
2009. nov. 14. 11:56
3/11 anonim válasza:
a lány neve amúgy IZA és nagyon ügyes volt:))))
és tök jó h.pont egy lengyel sráccal.magyarok-lengyelek jók együtt.)
1.voltam
5/11 anonim válasza:
Ja, ráadásul az volt a legnehezebb kihívás...
És a csaj azt mondta, h megálmodta, h benne lesz vmelyik kihívásban, csak nem tudta melyikben....
Bár sztem a levegő kihívás is nagyon nehéz volt.
6/11 anonim válasza:
az a tüzes domino rakás nagyon látványos volt
7/11 anonim válasza:
Pont ezt akartam énis kérdezni,mivel én is elaludtam de előtte szexeltünk,aztán én szokásomhoz híven nyugovora tértem:D És a barátnőm is
8/11 anonim válasza:
az rtlmost.hu-n talán még vissza lehet nézni a műsort
9/11 anonim válasza:
ja ja vissza lehet nézni de csak az elejét legalábbis én csak azt találtam meg az rtlmost.hu-n!
10/11 anonim válasza:
Rossz hír, 2010-ben nem lesz Dominó Nap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!