Geszti Péter pukizott az Xfaktor 2013.10.27-i adásban? Amikor kint állt már a két lány, volt egy fura hang még grimaszolt is, összenéztek. Alföldi meg mosolygott.
Figyelt kérdés
2013. okt. 28. 11:52
5/8 anonim válasza:
jézusom ez mennyire rossz poén volt xDDDDDDDDDDDD
6/8 anonim válasza:
xddd amúgy elúródótt a mikrofonja azért pukkant egyet. egyik fókuszban volt
7/8 anonim válasza:
Igen,leesett a mikrofonja,mutatták a Fókuszban,először én is azt hittem,hogy beszart....;D
8/8 anonim válasza:
Az semmi! Fogadjunk, hogy szarni is szokott.
Nem értem, mi ebben a rendkívüli. Ő is ember, ugyanolyan bélműködéssel, mint bárki más. Elég baj az, ha folyton mikrofonközelben van, nem tud bármikor szellenteni, amikor éppen kellene. Nem fújhat orrot, nem tüsszenthet, nem harákolhat, nem vakarózhat, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!