Mondanátok naruto-hoz hasonló anime-ket? (többi lent)
inuyasha (ez kicsit régebbi, de attól még nagyon jó, romantika is van benne, de inkább csak a vége felé; van magyar szinkronnal is, de nem végig, pedig szerintem nagyon jó, kivételesen:)) - 170 rész körül + final act (26)
bleach (romantika az nincs benne, de hasonló a narutohoz, csak sokkal jobb)- 366 rész, állíólag fogják folytatni, de nem mernék megesküdni rá
fairy tail (romantika ebben sincs, de nekem ez az egyik kedvenc animém, most szünetel, elég hülyén ért véget, de legalább nincs tele nyomva fillerekkel mint a naruto vagy a bleach) - 175 rész
nusarihyon no mago + nurarihyon no mago sennen makyou (ebben sincs sok romantika) - 2-szer 25 rész (asszem)
hirtelenjében csak ezek jutottak eszembe, de talán az inuyasha felel meg legjobban a kérdésedre, remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!