Miért nincs felirat a Mindigtv-s Tv-n?
Figyelt kérdés
Van nekem egy szép új samsung led Tv-m ami képes fogni a digitális és analóg jelet is. eddig semmi probléma, még a szinkron nyelvet is át tudom állítani eredeti hangra, már amelyiknél lehet, de a felirattal bajba vagyok mert hiába van bekapcsolva nem jelenik meg :( és nem tudom miért, pedig azt is sugározák a digitális adással együtt.
Tudom hogy teletexten is van felirat, de mondjuk ha én AXN en nézek eredeti nyelven egy filmet és szeretnék hozzá feliratot akkor az nem megy mert nincs az axn-nek teletextje. Várom az ötleteket hogy mi lehet a probléma.
2013. okt. 14. 20:59
1/2 anonim válasza:
egyik csatornánál sincs?
Az rtl-en és a Tv2-őn nézted?
2/2 A kérdező kommentje:
egyiken sincs
2013. nov. 9. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!