Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Vundersön és zuperszexi,...

Vundersön és zuperszexi, vélemény?

Figyelt kérdés

Szerintem nézhetetlen, fárasztó baromság.

Már a címe se sok jót ígért, kb a feléig bírtam nézni. Balázstól és Vadon Janitól többet vártam volna.

Nektek hogy tetszett?

2013. okt. 13. 23:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%
szar
2013. okt. 13. 23:21
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell folytatni.
2013. okt. 13. 23:25
 3/18 anonim válasza:
100%

A média tipikus erőlködése, kínlódása...

A nagyobb baj az, hogy az egyre elszegényedő és elbutuló népet még inkább etetik a szennyel, amitől épülni nem fog, az biztos...

Ha a gyerekemnek ezen kell felnőni, anno eladom a 300 ezres tévémet!

2013. okt. 14. 02:05
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Jaj az katasztrófa volt, kb negyed órát bírtam nézni belőle, de már attól is szenvedtem.

Ezek tényleg azt hiszik hogy ez vicces volt? Hát ha ezzel nem bőgnek le nagyon akkor semmivel. Remélem megbukik a nézettsége.

AZért Vadon Janitól többet vártam volna. Oké hogy Balázst már elhagyta a józan ítélőképessége, mert az arca akkora lett, de hogy Janinak se esett le hogy ez nagyon gáz?

Egy vicces momentum nem volt benne, erőltetett kínlódás volt az egész. Kb óvodás szintűek voltak benne a "poénok", és azok a bejátszások, Pákó is nagyon gáz volt. Jájj.

2013. okt. 14. 10:02
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Én vártam és kíváncsi voltam rá az előzetes beharangozások után, de alig bírtam ki az első reklámig. Hatalmas csalódás volt, nagyon erőltetett, megjátszott volt, hadarták a sok hülyeséget, csak kapkodtam a fejem, hogy wtf? Egyszerűen túl sok volt. Gondolom az első adás nézettsége még magas lett, de nem hinném, hogy ez a műsor hosszútávon életben tudna maradni. Én legközelebb már nem nézem. A kevesebb, de minőségibb poénok ütősebbé tehették volna a műsort, ehelyett kaptunk egy humortalan, erőltetett katyvaszt.
2013. okt. 14. 10:35
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Mint a kloákán keresztüli kínkeserves tojás... egy viccesebb momentuma volt csak, amikor beöltöztették Morgan Freeman-nak Pákót! Amikor megszólalt és arról kezdett el beszélni, hogy valami 16 éves csajt prütykölne, én éreztem kínosnak az egészet. Bezárhatnák pedofil megnyilvánulásért. Szegény Boros is csak azért volt ott, mint egy állatkerti majom, akinek néha beszólhattak. Nagyon kelhetett már neki a pénz. Vágó Istvánt sajnálom még, hogy egyáltalán elfogadta a meghívást, szerintem ő is többre számított. Vastag Csaba meg nem tudom, hogy mennyire vette poénnak, amit vele műveltek, de...

Az Éjjel-Nappalos maszlagnál azt hittem nem tudnak gyengébb műsort csinálni tv-ben, de ez a Sztár a sztárban, meg Vundersőn és Zuperszexi a nézhetetlen kategóriába esik.

Már várom a digitális átállást!

2013. okt. 14. 12:03
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Az önálló tévéműsort tényleg hanyagolni kéne. Mert más egy előre megírt koncepciójú licencműsort vezetni (pl celeb vagyok ments ki innen), mint saját ötlet alapján show műsort csinálni. Ehhez még nagyon-nagyon kicsik a fiúk, ez nem való nekik. Külföldön már befutott, sikeres műsort konferálgatni nem nehéz, de ez már nem megy nekik, hogy saját műsort sikerre tudjanak vinni.

Vadon Jani is csak kelléknek volt ott, Balázs vitte a szót végig, önzőzött.

Még maximum 2 adást adok ennek.

2013. okt. 14. 13:10
 8/18 anonim válasza:
100%
Túlrendezett volt, mű, szar, unalmas. Többet vártam. Nagyon nem tetszett ahogyan beszéltek Vágóval és a Borossal. A szülinapos jelenet meg... na, hajuk inkább.
2013. okt. 14. 14:08
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt kaptam amire számítottam. Igénytelen, fos műsor telezsúfolva celebekkel és gyenge poénokkal. Én mindig adok esélyt az új műsoroknak, hátha megtetszik de ez nagyon tré lett. Csak azt sajnálom hogy régebben néha-néha beraktak egy-egy jó filmet vasárnap esténként az RTL-en most meg még vasárnap is az X-Faktor meg ez a szar lesz...
2013. okt. 14. 15:57
 10/18 anonim válasza:
SZAR
2013. okt. 15. 10:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!