Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nem értem, most akkor mi is van?

Nem értem, most akkor mi is van?

Figyelt kérdés
Amikor naruto megszerzi a kyuubi chakráját akkor bee a 8 farkú jinchuuriki-je elmagyarázza neki hogy árnyék klónok nélkül kell harcolnia mert ha árnyék klónokat csinál akkor a kyuubi gyorsabban szívja a chackráját és meghal. De a 296. részben idéz árnyék klónokat, nem is keveset. Ez hogy lehet? (ha a későbbi részekben lesz belőle valami akkor lécci csak annyit mondjatok hogy "spoiler" mert nem szeretném előre tudni ^^)

2013. okt. 13. 17:39
 1/4 A kérdező kommentje:
bocsi hogy a kérdésbe nem foglaltam össze hogy mi is a lényeg,csak nem engedte azt a kérdést amit írtam és aztán már nem érdekelt :D
2013. okt. 13. 17:44
 2/4 anonim ***** válasza:
clónokat idézhet, csak ha idéz akkor nem tud úgymond ,,besárgulni" és ismét sima Naruto lesz! :-)
2013. okt. 13. 19:04
 3/4 A kérdező kommentje:
de mikor idézte őket,akkor "az égből" mutatták őket miközbe szétszélednek,és sárgák voltak
2013. okt. 13. 19:06
 4/4 A kérdező kommentje:
most már értem,tovább néztem és a 299. részbe mutatják mikor 1 klónt idéz hogy visszaváltozik. de akkor is fura a 296.részbeli jelenet...
2013. okt. 13. 20:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!