Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » X-Faktor. Szerinted minden...

Sinead kérdése:

X-Faktor. Szerinted minden továbbjutó megérdemli a helyét az élőben? Ha nem, kit ki helyett vittél volna?

Figyelt kérdés

2013. okt. 6. 21:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Robi helyébe a szőkét nem vittem volna, helyette a másik csajt a végén, aki Metallicát énekelt. Bocsi a nevekkel gondba vagyok. Gabi helyébe az Ádámot 100 h dobtam volna. Helyette mindegy melyiket teszi be. Az előző adást nem láttam. Danics Dórának viszont jó hangja van, meg hát kicsi Szabi sem olyan rossz. Csapatokkal nem foglalkozok az elsők között fognak potyogni. Selejtezőkről is lemaradtam sajnos rossz időpontba van nekem. Egyedül Alföldi miatt nézem.
2013. okt. 6. 22:25
 2/15 A kérdező kommentje:
Én Olajos Esztert, és Ráduly Botondot sajnálom. Eszter mehetett volna a kis szőke liba helyett, Botond pedig a szöveget elfelejtős pancser helyett.. Gabit úgy vettem észre, hogy pofára döntött, és nem pedig tehetségre.. Az összes részt láttam eddig, nekem Eszter, és Péterffy Lili volt a favorit már a válogatás óta.
2013. okt. 6. 22:39
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

E. Bálint csapatát vittem volna Fat Phoneix helyett...

A fogszabályzós lány,aki a házban elöször ènekelt,nem tudom a nevèt E. Anikó helyett...

K. Kristóf Marcell helyett...

K. Lia K. Tünde helyett....

A többivel nagyjából egyetèrtek! Amiben biztos voltam,hogy B. Márk ès Sz. Ádám továbbjut,mondjuk jó hangjuk van,de èn nem engednèk ismert embert ilyen müsorba....

2013. okt. 6. 22:54
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat! A fogszabályzós lány, Olajos Eszter.
2013. okt. 7. 06:07
 5/15 anonim ***** válasza:
83%
Nem értem mi a bajotok Marcival, szerintem messze Ő az egyik legjobb hangú énekes a 12-ből. Nem véletlen került be még úgy is, hogy hibázott. Még a Gabi által utoljára elküldött srácot (aki az Ákossal maradt a végére) nagyon nagyon bent hagytam volna Ádámka helyett. De még a Botond is jobb a harmonikás gyereknél. Sőt... Messze messze jobb! Szerintem Ádám volt az egyetlen rossz választás, a többi mentor választásával meg vagyok elégedve! Elég erős mezőny, nagyon nem lehet igazságosan dönteni sajnos.
2013. okt. 7. 09:00
 6/15 anonim ***** válasza:
54%
Nekem a favoritok az elejétől kezdve: Marci, és Tünde! Ne a külső megjelenést nézzétek, ne szimpátia alapján mérlegeljetek, hanem a hangot, tehetséget figyeljétek! Amúgy meg úgysem lesz teljes egyetértés, mindenkinek más hang tetszik,engem pont azért fogott meg Tünde hangja, valami eszméletlen különleges, ilyen még nincs Magyarországon. Nagyon szorítok neki. Átlag hanggal már tele van a padlás is, nekem különlegesség is kell, nemcsak egy tiszta kiénekelt hang!
2013. okt. 7. 09:06
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Anikò és Màrk a kedvenceim.

egy kivetelevel azok jutottak tovabb akiket gondoltam. a csapatokbol a Balintek mehettek volna a fat phoenix helyett

2013. okt. 7. 10:45
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, mindenkit felpontoztam.
2013. okt. 7. 18:59
 9/15 anonim ***** válasza:
77%
EZ NEM TEHETSÉGKUTATÓ, HANEM CELEBKERESŐ! Vegyétek végre észre, a balhés csajok, a bulizós rosszfiúk és hasonlók az RTLKLub kedvencei, az X-Faktor is erről szól. Bevallották! Ha egy kicsit tud énekelni, az éppen jó, majd a tévében faragnak belőle "popsztárt".
2013. okt. 7. 21:51
 10/15 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel akkor Sárközi József is továbbjuthatott volna pár résszel előbb. Alföldi azt mondta, hogy egyszer helyesen énekelt.
2013. okt. 8. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!