Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nálatok van kábeltv vagy csak...

Nálatok van kábeltv vagy csak a sima mindigtv ingyen!? Ez gáz ha így spórlunk hogy csak mindig tv van? Nem tudjatok nem lehet valahol csak decemberre kérni sok csatornát?

Figyelt kérdés
2013. okt. 5. 23:34
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Nálunk kábeltévé van, de én nem szoktam nézni. De nekem is furcsa, hogy azzal érvelsz, hogy a szeretet ünnepe van decemberben. Ez így igaz, de akkor inkább egymással, együtt kellene időt eltölteni, nem a tévé előtt, nem? Ha van hó szánkózni, hógolyózni, ha nincs karácsonyi díszeket készíteni, mézeskalácsot sütni, társasozni, forrócsokoládé felett beszélgetni... Nálunk mindig így telt a karácsony, nem egymás mellett ülve a tv előtt. Egyébként pedig az internetről letölthető bármilyen film, az sokkal pénztárcabarátabb, mint előfizetni a sok-sok csatornára, amiről január 1-ével le is kell mondani. Főleg decemberben, amikor amúgy is megnövekednek a kiadások. A számítógép kijelzőjét meg egy kábellel rá lehet kötni a tv-re, és mehet onnan a film. :)
2013. okt. 6. 05:07
 12/28 anonim ***** válasza:
A Szeretet ünnepén, ha már kihangsúlyozod, ne a TV-vel, hanem a családdal foglalkozz! Interneted van, filmeket tudsz letölteni.
2013. okt. 6. 06:21
 13/28 anonim ***** válasza:

Szeretet ünnepe, szeretet ünnepe, kedves válaszolók!

Nincs karácsony egész decemberbe, sok filmet a kérdező egész decemberre tervez, nem feltétlnül csak arra a 3 napra.

Nekünk csak mindig tv van, 3napja :). Ahol én lakom, 1000 ft/hó-ért van kábel tv, sok adással, nekem mégsem kell mert nem tudnám kihasználni. Este 1-3 órát tv-zek, arra nekem pont elég az a 7 csatorna.

2013. okt. 6. 06:39
 14/28 anonim ***** válasza:

Azért lássuk be, az vicces érvelés volt, hogy azért kell a tévé, hogy élvezhesse a kérdező a szeretet ünnepét :)

ON

Szerintem nem gáz, ha ezzel spórol az ember. Sokáig nekem tévém se volt egyáltalán. Nem éreztem gáznak. Illetve egyszer volt, hogy egy barátnőmnek kölcsönadtam pár órára a lakást, és a srác akivel jött, nagyot nézett, hogymi az, hogy nincs tévé. Mondtam, van internet, az elég.

Most a párom igényli, úgyhogy van előfizetésünk. Évek múltán mondjuk elég rendesen megdöbbentem, amikor monda, mennyibe kerül. Szerintem simán nem is éri meg, a fontos műsorokat le lehetne tölteni a netről.. de hát ha valakinek ez a mániája, akkor legyen :)

A sok csatornára nincs ötletem sajna, esetleg a szomszédtól nem lehet áthozni?

2013. okt. 6. 07:14
 15/28 anonim ***** válasza:
Mi kiköttettük (van pénzünk!) és az átálláshoz se szereztünk be semmit. Minek tv? DVD kölcsönzés olcsóbb és nincs reklám.
2013. okt. 6. 07:28
 16/28 A kérdező kommentje:

Mi csak 2 en vagyunk a párommal és a kt lurkó. Rokonok nincsenk senki. És panelban vagyunk. Netből csqk ez a legolcsóbb van 2 gigas gondolom ezzel nem tudok filmet nézni letölteni főleg. Munkanélkuli vagyok.de mondjuk egyszeri 10 ezret ki tudnék fizetni decemberre. Videonk egyeb lejatszonk nincs. Csak tv.nk. Ipodrol netezek amit úgy nyertünk de ezen még írni sem lehet n olyan mint a számitógép n is tudom lehet e csatlakoztatni dmondom a net is csak 2 giga.

És a kis gyermekek meséket szeretnnék nézni meg csaladi filmeket. A társasozas teazgatas jatsza az most is megvan. Meg a dominozas az most a slager. De faj a szivük mikor masok minimaxot meg cartoon networkot stb nézhetnek. És ez a vagyuk decemberre meg a csaladi karacsonyi filmek.mondhatni ezt kertek karaconyra hogy decemberben legyen kabeltvnk.

2013. okt. 6. 11:01
 17/28 anonim ***** válasza:
72%

Azért pár válaszoló megértheti azt is hogy két gyermeknek igenis fontosak ezek a dolgok.Saját magamból indulok ki,én is odáig voltam a mesékért.S imádtam nézni ezeket.

10ezer ft? hmm..

7.000 ft-ból megvan egy dvd lejátszó,ami már divX stb formátummal is elbír.Persze újonnan.

Marad 3 ezer ft. 1 írható dvd kb. 50ft.

Elmész egy ismerőshöz,akinek van jobb internete+dvd írója. 1-2 nap alatt kitudja írni neked azokat a filmet ami kell.

S az egyik kérdező már felajánlott egy torrentes oldalra való regisztrációt is.Sokkal jobban jöttök ki mint ha 10.000 ft-t fizettek egy hónapért,ami manapság a leggyérebb filmekkel szolgálnak.

Azért 30 filmet ha kiírtok ,ott a legújabb meséktől bármi szóba jöhet.Gondolom imádnák a gyerekek a gru,stb. meséket amik most nagyon menőek.Többször is megnéznék biztosan.

Tv-be meg nem biztos találnak olyat ami éppen megfogja őket.+Ez hosszútávra is érdemesebb,havonta 200-300 ft,4-5 filmért semmi.S Mindig lenne újítás.

Hol laktok? Hátha tudok/tudnánk a filmekben segíteni?

ui: Az alapcsomagokban ritkán van minimax ,cartoon network,diney channel,amik mesék.Azok inkább a családi csomagban vannak.Gondolom a gyerekek ezeket szeretnék nézni.

2013. okt. 6. 12:48
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Már kérdeztem, hogy nincs-e véletlenül a tévéden vagy a set-top-boxodon előfizetői kártyának hely? Ha igen, akkor mindig tv extra előfizetéssel foghatók ezek az adók (Disney, Minimax, CN). 10 ezer forint alatt már lehet venni DVD lejátszót is, ami nem csak egy hónapra szól. Valami ismerőst megkérsz, hogy töltsön le neked filmeket, illetve a legtöbb könyvtárból DVD-t is lehet kölcsönözni.

Írtad, hogy panelban laktok, nem tudom mennyire vagytok jóban a szomszédokkal, de esetleg ha nekik van kábeltévé előfizetésük, akkor megbeszélhetnétek, hogy húzzatok át egy kábelt hozzátok tőlük, ti pedig beleszálltok a havidíjba.

2013. okt. 6. 13:24
 19/28 A kérdező kommentje:
Nem értek az elektronikához egy orion tvnk van auchanbq vettük nem kell hozza ilyen átállási anélkül müködik nincs set top boxunk se. Szomszedunk idősebbek bpiek vagyunk
2013. okt. 6. 16:42
 20/28 anonim ***** válasza:
Egy pontos típust tudnál írni?
2013. okt. 6. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!