Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményetek a tegnapi...

Mi a véleményetek a tegnapi "Csillag születik" műsorról?

Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 10:28
 1/10 anonim válasza:
Én is őket juttattam volna tovább, bár lehet hogy azért mert lány vagyok.De a Kávészünetet sajnáltam, mert szerintem tehetségesek. L18
2009. nov. 8. 10:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Én is sajnáltam a Kávészüneteseket! Szívem szerint ezeket juttattam volna tovább: ISTVÁN, KISLÁNYOK, BŰVÉSZ, KÁVÉSZÜNET.......ez volt az én véleményem
2009. nov. 8. 10:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Őket juttattam vna tovább. A kislányoknak meg még lesz alkalmuk megmutatni a "tehetrségüket":D
2009. nov. 8. 10:56
 4/10 anonim ***** válasza:

Borzalmas volt szerintem. Eleve a felhozatal is most elég gyenge volt, nemhogy még akik tovább jutottak.

A kávészünetet én is sajnáltam :(

2009. nov. 8. 11:14
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Bence +Tabáni István ők jók voltak.a többi gagyi-
2009. nov. 8. 12:07
 6/10 anonim ***** válasza:
42%
A kvszünet dögunalom volt most...múltkor jobb volt
2009. nov. 8. 12:08
 7/10 anonim ***** válasza:
50%
Én a kutyakölyköket nem juttattam volna tovább. Az előzőben meg a kis gizda táncost. (Ott a Brigit juttattam volna tovább)
2009. nov. 8. 12:15
 8/10 anonim ***** válasza:
23%
Gagyi nézettségvadász,kamushow a sok sügérnek,akiknek túl sok pénzük van sms-re...
2009. nov. 8. 12:16
 9/10 anonim ***** válasza:
a tegnapit csak félig meddig néztem, mert inkább a német rtl-en néztem a tehetségkutatot...azon legalább lehet nevetni :D :D közben néztem a magyart is, de pl. Kathjat, törpét meg a még egyet-kettőt csak felébe harmadába néztem, de abbol a kis részletből is lejött hogy nem tetszenek :D Én egyetértettem a zsűri döntésével, én is őket juttattam volna tovább...
2009. nov. 8. 15:08
 10/10 anonim válasza:
44%
Kávészünet és Bűvész..ezt a kettőt sajnáltam csak:(
2009. nov. 9. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!