Rémségek kicsiny boltja - Dr. Zitbag's Transylvania Pet Shop Valakinek nincs meg? Esetleg elérhetőség, ahol meg tudnám vásárolni?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy szeretném megszerezni ezt a mesét a tesómnak, akinek hónap végén lesz a szülinapja.:) Ez volt az egyik kedvenc meséje, amit azonban sehol nem lehet megvásárolni, pedig nagyon szeretné újranézni. Arra gondoltam, megrendelem neten, vagy megvásárolom valakitől, akinek mondjuk megvan videón (mert anno esetleg felvette), és akkor majd átíratni DVD-re. De sehol nincs találat.:((
Itt gyakorin is találtam kérdést róla, de válasz persze nem érkezett.:( Elég fontos lenne, ha valaki tud segíteni, kérem azonnal írjon! Ja, és MAGYAR SZINKRONOS kellene. Előre is köszönöm! :)
#Rémségek kicsiny boltja #Dr. Zitbag's Transylvania Pet Shop
2013. szept. 30. 16:23
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, de engem is érdekel :) Vicces mese volt. A kedven cem a zuhanó zongorás rész volt...:d
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor hátha tud majd valaki mindkettőnknek segíteni.:))
Bár nem sok esély van rá.:/
2013. okt. 1. 16:52
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, iszonyúan hálás vagyok! :)) Mostanság nem sok szabadidőm van, de mihelyst lesz, azonnal megpróbálom letöltögetni! Köszönöm még egyszer,igazán sokat jelent ez nekem! :)
2014. aug. 13. 14:26
5/5 anonim válasza:
Ha jól sejtem, itthon csak az 1. évadot adta a tv2. nekem angolul van meg, de csak 1 epizódból van magyar feltöltés a jutubon: horrorválasztási láz. (de nem hiszem, hogy az a 42. epizód, hidzen a wikin minden magyar látja csak az első 10-et adták ki valamilyen adathordozón!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!