Nézem az x-faktort és tele van tehetségtelen "énekesekkel" és sokszor hangosan röhögök a tv előtt vagy gondolkozok rajta, hogy miért nincs önkritikájuk. De azért a mentorok lehetnének kicsit normálisabbak, kedvesebbek velük. Tehát lehet, hogy azoknak az embereknek nincs aki megmondja, hogy rossz de most nem ez a lényeg. Miért nem lehet azt mondani nekik, hogy "ez nem volt túl jó" hanem azt mondják, hogy "fáj tőle a fülem" "hagyd a fenébe az éneklést". Szerintem a legbunkóbb a Tóth Gabi de ez az én egyéni véleményem.
Mert te csak a töredékét látod. Neked is egész nap fahangú szerencsétleneket kéne hallgatnod te is egyre jobban beszólogatnál.
2013. szept. 21. 20:28
2/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy rengeteget nem látunk de nem kéne őket ennyire megalázni mert nem elég, hogy lejératja magát még bele is rugnak, hogy mennyire sz.r.
2013. szept. 21. 20:33
3/7 anonim válasza:
Mert rohadtul sok jelentkező van, akiknek a 90%-a egyáltalán nem tud énekelni és nekik meg végig kell ülniük. Igen tudom,h megfizetik őket ezért, de ha te lennél ott, te is megunnád egy idő után.
2013. szept. 21. 20:49
4/7 A kérdező kommentje:
Persze lehet, hogy megunnám sőt biztos de a 86. sz.rnál nem mondanék viccesnek hitt dolgokat hanem csak simán egy nemet mondanék. És annyi pénzért amennyit kaphatnak nem bunkóznék mert jobb mint ott ülni és végighallgatni az összeset mint árkot ásni, betont keverni stb. minimálbérért.
2013. szept. 21. 20:56
5/7 anonim válasza:
Szerintem te egyszerű vagy mint a kapanyél... "árkot ásni"
hogy jön ez ide?
Figyelj azért mondják mert egyrészt így többen nézik meg ha van benne valami kis balhé vagy oltogatás minthogy végig azt mondanák ,hogy nem nem nem nem nem. Másrészt joguk van azt mondani amit akarnak és ÉN IS elküldeném a fenébe egy két hülyét ,hogy nincs annyi esze ,hogy nem kéne ezzel bejönni ide. Másrészt meg ezt vállalta azzal ,hogy jelentkezik és ha annyira rossz volt hát sajnálom, benne van a pakliban.
Ha nem lenne KOMPROMITÁLÓAN rossz akkor nem oltanák le. Ennyi. De a sok szerencsétlen még ebből sem ért, csomóan visszajárnak mint a szellemek...
2013. szept. 21. 22:10
6/7 A kérdező kommentje:
Milyen jogon mondod, hogy egyszerű vagyok?! Azért mondtam példának az árokásást mert úgy csinálnak mint ha azért a pénzért ez egy borzasztó munka lenne. Pedig nem kell a tűző napon büdös bitument lapátolni csak végighallgatni pár tehetségtelen versenyzőt.
2013. szept. 21. 22:17
7/7 anonim válasza:
Ha rád senki nem mondhat semmit, akkor ennyi erővel te milyen jogon mondod a mentorokra, hogy bunkók?
Úgy látszik se a mentorok, se a kommentelők nem mondhatnak senkiről véleményt csak te.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!