Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mindig tv. Segit valaki?

Mindig tv. Segit valaki?

Figyelt kérdés
mindig tv-nk van.most már 3. Napja nincs jelerősség.szó szerint 0.tetőantántennánk van,a szél nem befolyásolta eddig sem.számlák is rendesen vannak fizetve.mi lehet a baj?
2013. szept. 19. 12:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem átvariálták a csatornákat. Anyukámnál is újra kellett programozni, mert ott meg nem volt RTL és TV2. Nem lehet, hogy nálatok is ez van?
2013. szept. 19. 12:49
 2/5 A kérdező kommentje:
megpróbálom de konkrétan azt sem tudom hogy kell :D
2013. szept. 19. 13:01
 3/5 A kérdező kommentje:
ez sem segített :(
2013. szept. 19. 14:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem Synaps Set top boxom van, de a többi is hasonló. Lenyomod a távirányírón a Menu gombot, megjelenik a tévén az ablaka, itt bal oldalon Telepítés. A távirányítón van középen OK gomb, ettől jobbra eső Vol-t lenyomod, belépsz ezzel az Automatikus keresésbe, ezt elindítod. 33 csatornát láthat, ha mind megvan, akkor némi antenna forgatással már meglesz jó minőségben az összes (a nem ingyenesek is). Ha kockázik, tovább kell forgatni, nekem a 12-i átállás után a Multiplex C-vel (RTLKlub, TV2) voltak gondjaim. Ha minden OK, akkor lenyomod az OK gombot (mentés).

Ha esetleg csak 5 csatornát lát, akkor Kézi keresés, itt beállítható az 5 csatorna 7-re.

Ha semmi sem használ, akkor másik (erősítős) antenna kell. Írjál a MindigTv-nek, segítenek. [link]

2013. szept. 19. 14:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Aki ért a számítógéphez, annak ez nem jelenthet gondot, lényegében a set top boxot is be kell állítani, éppen úgy, mint a tv-t vagy a számítógépet.

Itt van az ügyfélszolgálat: info@mindigtv.hu

2013. szept. 19. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!