Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ki néz Mindig Tv-t?

Ki néz Mindig Tv-t?

Figyelt kérdés

2013. szept. 16. 21:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Mivel a régi (25 éves) tetőantennám megmaradt, és kitűnően működik, vettem egy HD földfelszíni beltéri egységet (már 4 éve), párhuzamosan üzemeltetem a kábel szolgáltatómmal, így a "kincstári" HD adásokat ingyen nézhetem.
2013. szept. 16. 21:56
 2/4 anonim ***** válasza:
December óta megy a 4 éves (képcsöves) tévém set top box-szal (Synaps) és kis méretű, téglalap alakú Strong kültéri (ablakra szerelt) antennával. Hármashatárhegyi reléadó körzete. Jön a hét ingyenes, az átállás óta sokkal jobb minőségben, csak az antennát kellett 12-én elforgatni és úgy rögzíteni.
2013. szept. 19. 14:39
 3/4 anonim válasza:

Én nem nézek mindig TV-t. Én ugyanis soha nem nézek TV-t, nemhogy mindig...

Most őszintén: mi értelme lenne?! A TV egy a saját pénzedből fenntartott drága reklámfelület a lakásodban, amin át olyasmik megvételére buzdítanak, amikre semmi szükséged. És nem azt nézed amit akarsz hanem amit eléd raknak, és nem akkor nézed amikor akarod, ráadásul a legizgalmasabb pillanatokban megszakítják hülye reklámokkal. Ha te ennek ellenére ezt szórakoztatónak tartod, akkor egy IQ-negatív idióta vagy, én mindenesetre nem ezen a szinten állok — engem ez kifejezetten idegesít!

Egy ideje a TV-t nemcsak be nem kapcsolom, de NINCS IS TV-m.

Ha meg akarok nézni valami filmet, letöltöm és megnézem. (Nem, nem tilos letölteni a magyar törvények szerint...)

A hírekről az Interneten tájékozódom. Így ráadásul több forrásból is informálódhatok, s nem vagyok kitéve annak, hogy az aktuális hatalmi elit ami uralja a TV médiáját, megvezet engem valami hazugsággal vagy féligazsággal.

A TV lehet hogy jó dolog volt ezelőtt 20 évvel, de manapság már szerintem idejétmúlt technika, eljárt fölötte az idő, semmi szükség rá. A tanácsom: ajándékozd oda a TV-det a legnagyobb ellenségednek, vagy annak az ismerősödnek, akit A LEGJOBBAN UTÁLSZ! Hadd legyen neki kevesebb szabadideje és több költsége, neked meg több szabadidőd.

Igen, akadnak műsorok amiket nem tudsz letölteni. NA ÉS?! Akad azok helyett ezernyi más, ami még jobb is. Úgyse nézheted végig az összes műsort ami van egész életed során sem.

Ja igen, így esetleg kimaradsz olyasmikből, hogy nem látod hogy a legújabb Valóságshowban vagy más ilyesmiben Győzike kutyája mekkorát okádik a szőnyegre. Na tudod ha neked ez kell akkor is egy IQ-negatív idióta vagy a szememben, és akkor oké, akkor nézz csak tévét, kell az a te szellemi színvonaladnak. Következő életedben bélféregként születsz majd meg, mert minek neked agy, ha ebben az életedben sem használtad semmire sem.

A fenti hozzászólásomat nem konkrétan a kérdezőnek írtam, hanem csak úgy általánosságban röfögtem bele a világba a véleményemet e témáról.

2013. szept. 23. 20:28
 4/4 anonim ***** válasza:
RTLKlub fizetős lesz, na és, ki fogja akkor nézni a gagyi műsorait, vagy a VV6-nak nevezett akármit? RTL2 egyébként egy vicc, nincs nézőjük. Én nem is nézem (legfeljebb hallom) a tv-t, háttal ülve a számítógép előtt. Ha felveszem a fülest, nem is hallom. De a családnak kell.
2013. szept. 25. 14:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!