Szerintetek is hülyeség az Éjjel-Nappal Budapest?
Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 20:27
1/14 anonim válasza:
Szerintetek is hülyeség ezt napi ötször megkérdezni? Egyébként egyetértek, hülye egy műsor de te sem leszel attól jobb hogy itt szidod.
2/14 anonim válasza:
Hülyeség, de legalább lehet jókat röhögni rajtuk. Amúgy igaza van az elsőnek, senki sem lesz attól jobb, hogy szidja. Egyszerűen csak ne nézzed, és kész! ;)
3/14 A kérdező kommentje:
Ez egyátalán nem szidás. Csak megkérdeztem, hogy szerintetek az e.. :)
2013. szept. 12. 19:03
4/14 anonim válasza:
Szerencsére egy részt sem láttam belőle. Az RTLklubot valahogy mindig átugrom, besokalltam már a népbutító agymosó liberális fostalicska műsoraitól.
5/14 anonim válasza:
Nekem annyi a bajom, hogy kegyetlenül SZ**R színészek játszák... Annyira nagyon rosszul csinálják hogy már fáj..
Jó tudom, ez a lényege hogy amatőrök játszanak benne, az utca emberei. De hát egy filmsorozatnál ez nagyon fájdalmas tud lenni, rém rossz színészi alakítások vannak benne.
6/14 Light9121 válasza:
Ne, hülyeség! Egyenesen szánalmas műsor :D Ki kiváncsi arra, hogy a utcalányok a kukiért veszekednek. Eddig 2x néztem bele, de akkor mindig valamelyik 2 csaj veszekedett, mert nem kapták meg a broki adagjukat
7/14 kikicsoda válasza:
Szörnyű, bár 2 perc nézés után véleményezem. Nem is tudom, melyik korosztályt érdekel ez a " műsor".
8/14 kikicsoda válasza:
Ajánlom, aki tudja szerezze meg az " Életvonat " c. filmet és nézze meg!!!
9/14 Chev Chelios válasza:
Tényleg népbutító... az a baj hogy, a budapesti fiatalság szerintem nagyon vevő rá.. :/ a másik nagy baj hogy senkikből csinálnak olyan "celebet" akit "követni" kell... úgy adják be az egészet... bulizz.. igyál.. legyen mindig más fiú más csaj... feküdj le minden jött-menttel... a fiatalság meg felveszi, Budapest amúgy is romlott úgy ahogy van :D
10/14 anonim válasza:
egyáltalán nem csak a budapesti, mindenféle fiatalság vevő erre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!