Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Tényleg szükség van ilyen...

Tényleg szükség van ilyen műsorokra?

Figyelt kérdés
Pimasz úr ott alszik, Kasza, stb. Ezek a minőségi szórakoztatást szolgálják? Annyira nehéz elképzelnem, hogy valaki jól szórakozik ezeken, és ez az igénye...
2013. szept. 2. 07:43
 1/5 anonim ***** válasza:
51%

Heló!

Az a helyzet, fhogy fogalmam sincs, mi kezek. Amit láttam pár percig, az a Balázs új másora volt. Na, az a nézők és a játékosok semmibevételének, megalázásának ékes példája. Ahogy a játékosok a pénzért eldobják a méltóságuakt - bár lehet, hogy addig se volt nekik -, a szeretteik malacként visítanak nekik, amit a kamera premier planban mutat, és ahogy a közönség gépiesen tapsol...

De a TV2 híradója is bámulatosan bugyuta és rettentően béna - főleg, ha tanultál is a másorszerkesztésről, és hasonlókról, akkor látod ezeket igazán.

Körülbelül 4-5 éve már, hogy nem nézek TV-t, és nem véletlenül. Az internet segítségével bárki elérheti azt, hogy cska olyat néz, ami tartalmas, és érdekli. De, a TV-nél is elérhető lenne ,hiszen ott a sok ismeretterjesztő csatorna, az olyan filems adók, amiken jó filmek mennek - de már az M1 választéka is jól bővül, hallottam, hogy nemsokára adják majd A bőr, amelyben élek et is például, ami elég nagy dolog.

Csakhogy, nagy az igénytelenség, a butaság, a csordaszellem... eléggé elterjedt az országban. De ez annak a baja, aki ezt akarja, ha ez kell neki, fogyassza, az embereknek nem kötelessége a hülyékkel foglalkozni, mert akkor elmehetne rá az egész élete. Tegyél magadért, a családodért, figyelj oda arra, mitől lesz tartalmasabb, jobb neked/nektek, és már jobb lesz valamivel a helyzet.

2013. szept. 2. 08:05
 2/5 anonim ***** válasza:

HA megy a tévében, főleg főműsor idején akkor bizony igény van rá..

Bár nekem fogalmam sincs miről beszélsz mert ritkán nézek tévét.. Nálam már rég betette a kaput a 150-dik X factor , a Jóban-rosszban és az éjjel-nappal Budapest. Sajnos ilyenekre is igény van...

Tudod csak az adható el, ami után érdeklődnek is..

2013. szept. 2. 08:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Én sem tudom, mik ezek, mert évek óta semmilyen TV-műsort nem néztem.

Szerintem, sajnos manapság nem lehet olyan bunkó és undorító műsorokat csinálni, amire be lenne igény. Az emberi butaság és sötétség határtalan...

És amíg nézik őket, addig gyártani is fogják, és persze ez egy lefele tartó spirál, hiszen egyre magasabban van az ingerküszöb, tehát egyre pocsékabbnál pocsékabb műsorokat kell gyártani, különben "unalmassá" válik a nézősereg számára.

Mindenki másnak az egyetlen megoldás, hogy vagy egyáltalán nem néz TV-t, vagy pedig DVD-n/Blu-ray-en megveszi a saját ízlése szerinti műsorokat. Én ezt teszem, bár ezt is ritkán. De a TV-m direkt amúgy nincs is beállítva, hogy még addig se kelljen semmit látnom, amíg bekapcsolom a filmjeimet.

2013. szept. 2. 08:50
 4/5 klopusz ***** válasza:

Szia!

Mint az előttem szólók, én sem ismerem ezeket a műsorokat. Nem is fogom nézni őket.

Én mondjuk "maradi" vagyok, a Barátok közt-ből sem néztem soha egy percet sem, maradok a Discovery műsorainál.

Viszont többször elgondolkodtam: az igények hozzák-e elő ezeket a "műsorokat", vagy a "műsorok" hozzák létre az igényeket?

Tulajdonképpen nem csodálkozom. Egy ilyen országban, ahol hosszú ideig műsoron lehetett Győzike, állandó nézőtábora van a valóság show-knak, ott minden mocsok eladható.

A minőségi szórakoztatás pedig sajnos már teljesen ismeretlen a tévében.

2013. szept. 2. 09:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Én a Kaszából egy kb 2 perces videót láttam a napiszaron, ez sztem jól szemlélteti a műsor színvonalát :D Kasza Tibi sztem ezelőtt Magyarország egyik leggyökerebb celebje volt, de ezzel a produkcióval a TOP3-ba ugrott. Az ottalvósnak csak a reklámját láttam, a srác beköltözik egy hírességhez és vele tölt egy napot? Ki a francot érdekel?

Nincs szükség ilyenekre, de a csatorna ezt tudja olcsón megoldani.

2013. szept. 2. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!