Csillag születik. Egyedül nekem nem szimpatikus Oroszlán Szonja?
Figyelt kérdés
2009. nov. 1. 15:31
11/17 anonim válasza:
hat..en a Valami Amerikan kivul soha nem lattam szerepelni es azt hittem h csak a filmekben annyira bena..de amikor meghallottam es meglattam a Csillagszuletikben..akkor egy picit elszornyedtem, hogy a mindennapokon is olyan! ahogy irtad "eroltetett" szemelyiseg mintha nem is volna valodi:)))))
12/17 A kérdező kommentje:
pontosan nekem is ez a véleményem róla :)
2009. nov. 2. 16:05
13/17 anonim válasza:
Nekem sem szimpatikus. Úgy viselkedik mint egy éretlen tini.
14/17 anonim válasza:
Jol all neki. Ilyen a stilusa, szerintem ari es jokat mond!
15/17 A kérdező kommentje:
Az éretlen tinivel egyet értek egyszerűen iritál Szonja
viselkedése.
2009. nov. 2. 20:13
16/17 anonim válasza:
Ha Oroszlán Szonja csendben maradt volna, bölcs maradt volna - legalábbis a szememben. Színésznőként sem volt soha az esetem (ha rendező lennék, pl. az együgyű, "mellbedobással" érvényesülő titkárnőcske szerepét adnám neki), de így, zsűritagként kifejezetten idegesít a butácska, szőkenős stílusa.
17/17 Zsanci97 válasza:
Én nekem nagyon szimpatikus Oroszlán Szonja! Szeretem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!