Miért nem adják már a Gyozike cimu sorozatot az RTL klubbon?
Figyelt kérdés
azt mondták hogy ujra adják,de egyszer csak megint leált...miért is?
2008. júl. 1. 16:39
1/16 anonim válasza:
Off:
Mert az egy életkinzás....szellemi alultápláltság...röviden: Szégyen.
2/16 anonim válasza:
A kereskedelmi tévéknek a nézettség a fő szempont. Gondolom nem volt elég érdeklődő.
3/16 anonim válasza:
azért mert egy népbutító szarság mint a többi "valóságshow". csak azt ne mond hogy hiányzik az a makákó
5/16 anonim válasza:
én külföldröl nézem,interneten a sorozatot,szerintem nem szégyen,legalàbb egy kis szorakozàs a szürke napokban.
valoszinü hogy ujra kezdik majd,leàllni leàllhatott sok szempontbol:gyözike kevesellte a pénzt,màs vàllalkozàsba akar kezdeni,meguntàk,vagy a nézök nem kivàncsiak tovàbb.
nekem is hiànyzik
6/16 A kérdező kommentje:
koszi mindenkinek...amugy nekem komolyan hiányzik,.! utolso hozzászolo.::: milyen oldalon nézed?? :-))))
2008. júl. 1. 20:23
7/16 anonim válasza:
Lesz helyette Kiszel Tünde show!
:D
8/16 anonim válasza:
nem hiszem el,hogy van olyan agyamputált, akinek valóban hiányérzete van.
tényleg megszűnt?
nem vagyok vallásos, de azt hiszem, most elmormolok egy hálaimát...:)
9/16 anonim válasza:
Lesz újra, csak nyári szünet van. Azért nincsen Mónika és nincsen Balázs show sem. Az esküvőjük is bennelesz majd az új részekbe.
10/16 anonim válasza:
te jó ég!!!
sokkal rosszabb a helyzet, mint gondoltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!