Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Tényleg Ezra lenne 'A'?

Tényleg Ezra lenne 'A'?

Figyelt kérdés
ti mit gondoltok? ha tényleg ő, és valóban meg akarja találni Alit, akkor szerintem CeCe segít Alinak hogy Ezra ne találja meg.vagyis én így gondolom :)
2013. aug. 28. 15:27
 1/9 anonim ***** válasza:
27%
mekkora bunkó vagy, h így elspoilerezted!!!! és aki még nem látta a részt???
2013. aug. 28. 17:53
 2/9 anonim ***** válasza:

SPOILER* (bár szerintem már mind1)

Nem hiszem. Tavaly ugyanezt bejátszották Tobyval, aztán jól el is rendezték a dolgot. Gondoltam akkor is hogy ez lesz. Mondjuk értelmet nyerne egy-két szitu az biztos.

2013. aug. 29. 18:45
 3/9 anonim ***** válasza:

SPOILER

Szerintem kiszámítható lépés volt a sorozat készítőitől.

Eleve kezdjük ott 5. évada lesz, meg olyat is olvastam , hogy lesz 6. is, tehát kétlem , hogy máris kiderülne az igazság akkor mi volna a további két évadban?!

Hogy végleges megoldás lenne ez az EzrA dolog? Nem hinném.

Viszont van egy két dolog amit soha nem értettem Ezrával kapcsolatban, és ez magyarázatot adna rá. (ezek saját megfigyelések , elméletek, hogy van-e alapja nem tudom.)

-Aria az az első évadba (pontosan nem tudom melyik részben) elment Ezrához. Aria felvett egy magazint. Ez a magazin olyan babákról szolt mint amiket -A küldözgetett a lányoknak. Ezránál miért volt ilyen újság? Hmm gyanús, nagyon gyanús... :)

- Meg olyan érdekes , hogy neve változtatott. Vajon miért? Igazából olyan nyomós indokot nem adott nekünk a sorozat folyamán..

- Meg kiderült a sorozat altt, hogy Ezrának van egy írógépe.(ennek az információnak kiderülése közelében) Aria apja és Meredith kapcsolatáról egy írógéppel készült levelet kapott kézhez Aria anyukája. Kicsit gyanús és hirtelen egybeesés nemde bár? :D

Meg a sorozat készítői hirtelen kicsit több helyet adtak Ezrának... Egyre jelentősebb szerepe lett a sorozatban. Fokozatosan próbálták szimpatikusabbá tenni (a még csattanószerűbb befejezés érdekében) Ha visszagondolunk elég korrekt volt Emilyhez, Spencerhez, de akár Hannához is (továbbtanulásban segített nekik,vagy éppen nem kell beadni a dolgozatot mert anyucit börtön fenyegeti ...stb) TÉNY ezek apróságok , de jó benyomást keltett a nézőkben(ezáltal is eltelve a gyanút. Majd elveszti a fiát, könnyes szemekkel, ezáltal meghatva a közönséget.

(Miközben alkulóban Jake és Aria kapcsolata) hirtelen egy-két rész alatt egyre közelebb kerül ismét Ariához.

Előre fölvezették fokozatosan mi fog történni.(Ahogy megfigyeltem elég sok sorozatban csinálják ezt, mielőtt megölnének egy szereplőt, vagy éppen belekevernék valamibe. Jól megszerettetik a velünk, majd beledobják a mélybe, így még nagyobb lesz a megrázkódtatás)

Számomra ezért nem volt egy meglepő befejezés.(ezzel szemben cselekmény dús záró epizód volt, úgy gondolom)

Mindennek ellenére szerintem nem lesz az mint Tobyval. Nem hinném, hogy még egyszer eljátszanák ezt a lehetőséget, beépül a csapatba,úgymond védje a hazugokat...

De bárhogy is nézzük abban biztos vagyok ,Ezra érez valamit Aria iránt, kétlem hogy őt bántaná, itt már ez a Ezra = -A-vel dolog rögtön ellentmondásossá válik.

Nekem az ugrott be , hogy Ezrának vagy van egy gonosz ikertestvére , vagy egy gonosz alteregója, vagy nem is tudom... :D

Rengeteg kérdőjel és találgatás van most bennem, megmagyarázhatatlan, nem egyértelmű dolgokról. És ehhez tartozó, ugyanennyi elmélettel és találgatással. Amiket most nem írok le mert így is miniregényt írtam.:)

Kíváncsian várom már a következő részt, a helloweene részek mindig jól szoktak sikerülni. :)

2013. aug. 30. 00:03
 4/9 A kérdező kommentje:
fu, ezekre nem is gondoltam! ezra egy olyan személy akire SOHA nem gondoltam volna hogy bármi köze is van hozzá..hm.
2013. aug. 30. 15:59
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem valószínű, ugyanis akkor ha most kiderül, hogy ő 'A', Ali él, és ő redcoat, akkor mégis miről fog szólni a sorozat?

Bár mondjuk Ezrával az is értelmet nyer, hogy miért mindig Aria szívott meg mindent a legkevésbé. (Hannah-t elütik, anyját a börtönbe küldik, Emilyék házába kocsival bemnnek, Spencer-től Toby-t akarják elvenni és ilyenek.)

Plusz ezen kívűl ő simán lehet az idősebb srác is, akivel Ali randizott.

2013. aug. 30. 19:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Az nekem is feltűnt, h tényleg elég keveset szívott. Viszont amikor ki akarták dobni egy száguldó vonatból egy koporsóba zárva, az azért ütős volt.
2013. szept. 5. 20:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem Ezra nem "A" hanem csak max az "A"-csapat tagja. Bár ezt lehet, hogy csak azért mondom mert még mindig nem tudom elhinni, hogy ő lehet az.
2013. nov. 3. 19:58
 8/9 anonim válasza:
vigyázat spoilert mondok. Ali vissza megy a suliba sőt folytatni fogja az eddigi életét szóval ki fog derülni hogy ki A . így hát szerintem lehet hogy ezra A . azt írták a starity-n hogy az 5. évad a váélaszok évadja lesz.
2014. júl. 2. 17:18
 9/9 anonim válasza:

lehet amúgy hogy CeCe segít Ali-nek de ha nem akkor basszus értsetek velem egyet azzal hogy egy ...

AZÉRT írom három pontot mert nem enged csúnya szót

2014. júl. 2. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!