Mit szóltok Kasza Tibi új műsorához?
Én belenéztem, de nem kellett volna. Nagyon rossz volt. Erőltetett poénok, stb.
Pedig amúgy bírom az ürgét, de ez nagyon gáz volt.
Új műsora van? :O Melyik csatorna fogadta már be ezt a szerencsétlent?...
Várj, kitalálom. TV2. Vagy super TV2...
Azt, hogy egy igénytelen, felháborítóan xar műsor, egy beszédhibás, tehetségtelen macskajancsitól. Ennek a gyereknek meg kellett volna maradni a tingli-tangli dalaival a 12-13 éves kislánykorosztálynak, falunapokon.
Egyszerűen felfoghatatlan, hogy ezt a hányinger förmedvény xart ki és miért tette és teszi azóta is! adásba.
Vajon ez a szerencsétlen kaszatibi mikor ébred már rá, hogy ez már nem pusztán róla szól. Hiába vállalja be a vállalhatatlan produkcióját, ez már népírtás.
Fogy a Magyar és akkor még ez is.
Visszanézi ez a gyerek mit művel a képernyőn?! Felháborító!
Azt hogy a dagadék 0 IQ-jú csekekatinka hogy járatja le magát, meg a latyakos marcella elücsörög, csak hogy képernyőn legyen még megértem, de hogy a Havas miért égeti magát? Nyilván megkérték, hogy legyen egy "húzóerő", mert hogy pénzre nincs szüksége az nyilvánvaló, de hogy pont itt égeti magát... Ez is elszomorító!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!