Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Narutoban az miért van, hogy...

Narutoban az miért van, hogy az Uzumaki klánnak nincs különleges vérvonal képessége és kik Naruto rokonai?

Figyelt kérdés

Az összes nagyobb klánnál jelent volt valami különleges vérvonal képesség/örökség.

Uchiha - Sharingan

Hyuuga - Byakugan

Illetve arra lennék kiváncsi,hogy kik Naruto tényleges rokonai?

Karin és Nagato elvileg Uzumaki

2013. aug. 25. 17:45
1 2
 11/17 Zenebox válasza:

Nem azért, hogy beleszóljak, de a Uzumaki vérvonal képesség az nem az, amikor sok lánc jön ki a testéből?

pl Naruto vs Kyuubi akkor Kushina használta. Viszont amikor a nagy ninja háború volt (Naruto vs Madaráék) akkor Karin használta ezt a nagy sok kezű fa emberen vagy min.

2016. nov. 28. 21:57
 12/17 anonim ***** válasza:
Az nem vérvonal képesség mert nem mindegyik Uzumaki tudja.Csak nagyon kevesen.Uzumakik sok chakrával rendelkeztek és nagyon strapabírók voltak.
2016. nov. 28. 22:22
 13/17 Boruto válasza:
33%
de van mert az Uzumaki klánnak elméletileg rinneganja van csak Nartonak azért nemmert ugye a Minato át adta neki a Tenseigant.
2017. márc. 21. 20:19
 14/17 anonim ***** válasza:

Utolsó: ez úgy hülyeség, ahogy van.

A Rinnegan az Uchiha+Senjuu erő. Madarának is úgy lett, hogy megszerezte Hashirama DNS-ét.

Az Uzumaki klánnak nem volt vérvonalképessége. Annyi ismert, hogy nagy életerővel rendelkeztek és sok pecsétet ismertek.

A Tenseigan meg már egy lerágott csont, ami a folytatás kedvéért lett kitalálva.

2017. márc. 21. 21:41
 15/17 anonim ***** válasza:
Boruto nevű felhasználó csak kötekedni akart.Aki teheti tiltsa.
2017. márc. 21. 22:02
 16/17 anonim válasza:

Na szóval én elolvastam amit eddig ide írtatok hát van aki kapiskálja de elmagyarázom mert látom 2014ben nem nagyon voltak képbe az emberek.

Szval én 2x megnéztem a Shippuudent plusz 2x mind a 8filmet és a szintén 2x a kisfilmet és még most is nézem minden szerdán ami ki jönn Boruto részeket.:)

Na elméletileg azok voltak a különleges képességük, hogy rengeteg chakrájuk volt az átlagnál sokkal tovább éltek rengeteg pecsét teknikát ismertek és hoztak is létre. Ami Karinnak és Kushinának volt az is Uzumaki képesség de nem mindegyik Uzumaki volt képes rá. Amúgy Narutó azért lett Uzumaki mert a Sandaime(3) Hokage így akarta így a falubeliek és Naruto sem tudta meg hogy az apja volt a Yondaime. Ezért nem lett Namikaze. Szóval úgy van köze Narutonak a Rikudou senninhez hogy neki volt két fia Ashura és Indra és Sasuke meg Narutó nekik a reinkarnációi de Narutoék elött Madara és Hasirama voltak a reinkarnációi. Amúgy Nagató Rinneganja Madaráé volt. És Nagato nem halt meg és adta oda Painek a szemeit hanem Pain vagyis Yahiko halt meg először Nagato nem bírta feldolgozni így azok a rudak Pain testébe a chakrát juttaták el Nagatoból Painbe így tudta irányítani Paint. Ja és a Rinnegan elméletileg ebben nem vagyok annyira biztos az Uchihákhoz tartozik magyarán ha történik veled valami fájdalmas dolog előtudták hívni ez által a Sharingant ugyan igy a Mangekyou Sharingant és csak ha jol tudom Madarának sikerült felélesztenie a Rinnegant magától.

Remélem többet tudtam segíteni.:)

2017. máj. 21. 23:33
 17/17 Pepsifire válasza:
Igazából az Uzumaki klán csakralánca egy kekkei genkai-nak számít de csak nagyon kevesen tudták felébreszteni
2019. ápr. 2. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!