RTL Klubon mikor fogják adni a Harry Potter és a halál ereklyéi 1. rész-t?
Már rengetegszer láttam azt a filmet, csak kíváncsi vagyok.
Már adtak más 2010-es filmeket is.
Most lesz majd szombaton a Bölcsek Köve, lehet, hogy most leadják az összes részt a Halál Ereklyéi 1-ig?
Le szoktat tölteni a filmeket, és úgy nézem meg :)
Már minden részét láttam minimum 20-szor, csak kíváncsi voltam :)
Volt, amikor 2012-es filmet adtak az RTL-en, szóval szerintem már a 7/1, sőt a 7/2 is beleférne..
De eddig egyszer volt a Félvér Herceg, annál tovább nem mentek, csak a HBO-n adták le az utolsó két részt.
Most sem adják majd, csak a Bölcsek Kövét.
Azt következő szombaton már valami akciófilm lesz.
Tényleg jó szarul csinálja az RTL.
Inkább adná egy évben csak kétszer-háromszor, de akkor sorban leadná a részeket.
És már igazán betehetné a 7/1-et is.
Most jó, aki meg akarja nézni, az megnézi máshol, de akkoris.
Az első három részt már leadták kismilliószor, az azt követő részeket, jó ha egyszer-kétszer..
Most láttam, hogy ősszel milyen filmeket fognak adni az RTL-en.
Lesz az Eredet, az Éhezők Viadala, de a Harry Potter két utolsó részét nem bírják berakni, pedig az utolsó része is 2011-es, az Éhezők Viadala meg 2012-es film..
Az Éhezők Viadala alig van egy éves film.
Tavaly (talán) júniusban vetítették a külföldi és magyar mozik.
És már az RTL meg is szerezte.
Én nem akarok izélni, de egy Harry Potter rajongónak "fáj" látni, hogy így elhanyagolják a filmsorozat többi részét. :/ :D
Jól van megnyugodtam :D
Most volt az RTL-en, hogy:
"Harry Potter ér a halál ereklyéi
HAMAROSAN!"
Gondolt az RTL ránk is :D
Biztos október-november körül lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!