A Túlélés Törvényeiben (Man vs. Wild) Minden igaz?
Wikipédiában azt írják hogy nem minden igaz nézd meg. Amúgy meg hogy érted azt hogy emberek élete függ rajta?
[link]
2009. okt. 29. 10:34
Szeintem sem igaz minden. A múlkor pl. allergiás rohamot kapott darázscsípéstől, bedurrant a feje, mondta, hogy aggódik, hogy meg fog fulladni, snitt és már le is volt apadva a feje. Nyilván kapott kálciumot. Azért ő sem fog elpatkolni a 100%-os valódiásg kedvéért. Ettől függetlenül szerintem érdekes műsor.
2009. okt. 29. 10:48
3/13 A kérdező kommentje:
Ugy értem, hogyha azt mondja valamire hogy ehető, csak rossz az íze, és megeszem, mert nin cs más kaja, és megmérgeződőm, akkor quvára fogok örülni....
Szerintem nem mondja mérgező dologra, hogy ehető.
2009. okt. 29. 11:00
5/13 A kérdező kommentje:
Első vagyok...
Most már értem tehát elmész valahová elfogyott a kajád és találsz egy bokrot - ÚÚ milyen szép bogyóóó? Ezt a tv-ben is láttam ehetőő!- hamm bekapod és meghalsz. Hát igen van ilyen bár ez nem csak ebben a műsorban van így. Tehát sok olyan műsor van ami káros lehet az egészségre. Ezt nevezzük a tv káros hatásainak ez olyan mint amikor a kisgyerek látja hogy superman kirepül a 4. emeletről és a kiscsávó is kiugrik lepottyan és meghal.
2009. okt. 29. 11:02
7/13 A kérdező kommentje:
Aha, erre gondoltam!
Persze most lehet azt mondani, hogy mit keresek egy erdőbe? Hát, szoktam sétálni, meg ilyesmi. És az ember ugye mindig akkor téved el, amikor azt hiszi, jó uton halad. Ezért nézem a soroztot, meg van egy túlélés a természetben című könyvem is.
Jah, csak a sorzatban mondjuk nem a Bakonyban "téved el" a srác, szóval nem hiszem, hogy Magyarországon való eltévedésnél nagy hasznát veszed annak, hogy meg lehet-e enni, a 23 centis, piros-fekete csíkos hernyót...
2009. okt. 29. 11:30
9/13 A kérdező kommentje:
Jó, persze, de sokan vannak, akik utaznak helikopterrel, meg repülővel, és túlélik a balesetet, egy idegen országba...stb. Volt egy igaz történet, hogy emberek túlélték a balesetet, és egymást... az embere megette az embert, és így élték túl...
2.nak:Legalább azt írd ami igaz.Az nem darázs volt hanem egy méh.Ebből vannak a hibák mert mindenki túlfokozza a dolgokat.Ez az ember egy deszantos katona volt aki mindent tud a túlélésről.Eltévedni meg úgy szoktak hogy pl vadásznak és csak a vadra figyelnek,lezuhan egy repülő a sivatagba és nem tudod hogy hol vagy.Meg Bear-t akkor kell szidni amikor éppen valami hihetetlent csinál.De könyörgök miért?Ha már felmászik egy 30m magas falra akkor az már nem létezik hogy csak biztos kötéllel húzzák fel.Francokat.Ő igenis felmászik még magasabbra is mert a deszantnál belenevelték.Ha már ennyire bántjátok akkor miért mászik fel,eszik,iszik dolgokat?Akár el is mondhatja ezeket hogy ehető iható és el van intézve.Nem ő megcsinálja hogy nehogy kételkedjenek az emberek.De látom hogy vannak akik.Jó ha valami szart eszik vagy lezuhan biztos azonnali orvosi segítséget kap de a mögötte kullogó kamerások is tudnak valamit mert amit Bear megcsinál azt ők is.Nem hiszem hogy a gennyes féreg basztatók tudnak vizet találni egy 50'C-os sivatagban,tüzet gyújtani két fadarabbal.Erről ennyit.Köszi aki elolvasta.Legmélyebb tiszteletem Edward Michael "Bear" Grylls után!
2009. nov. 8. 20:26
Kapcsolódó kérdések: