Naruto Shippuuden?
Figyelt kérdés
A shippudden 42. részénél járok és mondták ha megjelenik a 4 farok akkor Naruto mindent elpusztít ami az útjába kerül.
Mi lenne akkor ha mind a 9 farok megjelenne?
2013. aug. 18. 22:32
1/5 anonim válasza:
Akkor egy miniatűr kyubbi lenne. Teljesen elveszítené a fejét, és az életébe is kerülhet. Asszem.
2/5 anonim válasza:
Megfog történni majd meglátod. Amúgy nem éri meg folytatni az anime borzasztóan gyenge.
3/5 anonim válasza:
Hát nem miniatűr kyuubi lenne, hanem a kyuubi lenne, mert akk teljesen szabaddá válna. Egyszer majd megtörténik egy leheletnyi időre.
4/5 anonim válasza:
Tényleg.. Bocsi, igaza van az előzőnek. Már rég nem néztem az animét :D Arra emlékeztem, hogy Jiraiya mondta Kakashinak, hogy ha a 4. farok is megjelenik, akkor egy miniatűr kyuubi lesz. De ha az egész megjelenik nem tom.
5/5 anonim válasza:
Akkor kilencfarkú lenne egyszer majdnem megtörténik. 2. ha nem tetszik az anime akkor ne itt okoskodj én páldául nagyon szeretem és egyáltalán nem gyenge:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!