Dexter rajongok! Mit jelképez ez a kép? Https://fbcdn-sphotos-d-a. Akamaihd. Net/hphotos-ak-prn1/422780_187239684723072_1260651054_n. Jpg
én is láttam minden részt, de nem jöttem rá..
első évadban prostikat ölnek, ő meg egy balerina
nem tudom hanyadik évad reklám
Én sem tudom, pedig én is minden részt láttam. Az is lehet, hogy a balerina csak egy jelkép, és akkor isten tudja melyik nőnemű személyre gondoltak és milyen logika mentén. :D
Rákerestem gyorsan, de nem találtam semmi használhatót. Persze lehet, hogy egy alaposabb keresést még megérne...
SPOILER ALERT!
Nézzük a tényeket:
A képen egy (feltehetően) női alak látható balerina ruhában egy vörös megvilágításban egy fehér, hímzett terítőn. Olvasható szövegek:
- szeptember 30-ai évad kezdés
- a nő szenvedni fog
- néhány reklám (logó)
Elemezzük a tényeket:
(1)
Első kiinduló pont, hogy a "nő szenvedni fog".
Leegyszerűsítve a szenvedésnek van okozója és elszenvedője.
(2)
Ki lehet az okozó???
A vörös színt legtöbbször a fotólaborokban használják. Ezért köthető az okozó egy laborban dolgozóhoz. Dexter. Vagy egy fotóshoz (amit a sorozatban nem tapasztaltam meg, hogy szenvedést okozott volna)
(3) mit jelent a balerina?
Olyan mutatványost, aki fegyelmezetten, szabály szerint hosszú évek munkája által jutott el a profizmus szintjére.
Ez segíthet, de lehet, hogy csak egy egyszerű táncosról van szó?
(4) Melyik évad kezdődött 09.30-án?
2. (Bay Garbor Buthcer) és 7. (Hanna) évad kezdődött szeptember 30-án.
(4/a) mi volt a 2. évadban?
2. évadban megjelenik rátalálnak Bay Harbor Butcher nyomára. Megjelenik Lundy, akibe beleszeret Debra, de szerelmük nem élhet, mert Lundynak állandóan utaznia kell. Megjelenik a képen Lila, akivel megcsalja az élettársát, Ritát Dexter. Maria már eleve szoros barátságban volt Doakes-szal, aki gyanúba kerül és meghal.
Az évad végén szenvedni fognak az alábbi női szereplők: Maria, Rita, Debra
(4/b) mi volt a 7 évadban?
7. évadban Hanna-jé és Dexter lebukásáé a főszerep.
Debra szerelme Dexter iránt lángokban áll, ahogy a 6. évadban a templom is, ahol Debra a szerelmétől elvakítva nem látja meg, amit amúgy észrevett volna. Rájön, hogy Dexter a Bay Harbor Butcher gúnynevű sorozatgyilkos. Itt hasad meg a tudata szegénynek, és nem képes dönteni a professzionális hivatása és a szerelme (a bátyja, Dexter) között. Dexter tovább tépi Debra felhasadt szívét, amikor beleszeret Hannába, az ex-sorozatgyilkos méregkeverőbe, mivel Dexter csak neki tudja kiönteni a "lelkét" anélkül, hogy az a másikban ellenszenvet váltana ki. Debrának ez sosem fog sikerülni az erkölcse miatt, de harcol a szerelméért, amit Hanna is megérez, majd szépen megmérgezi őket. Ezt Dexter nem akarja elhinni, de kinyomozza és rács mögé juttatja Hannát azzal a tudattal, hogy szerelme annyira tiszta, hogy nem fogja elárulni őt. De Hannának a börtönön kívülre is elér a keze és bizony tudjuk mi történik.
Ki itt a hosszú évek alatt kifejlődött professzió?
Dexter - vérelemzés, gyilkosságok, nyom- eltüntetés és felderítés.
Debra - Kemény munkával kiérdemelt őrmesteri rang a gyilkossági nyomozati osztályon.
Hanna - hobbi kertészből profi, nyom nélkül dolgozó méregkeverő
Mindhárman profik.
Hannába egy cirkuszba, egy mutatványos helyen szeret bele Dexter, ahol a díszes terítőn Hanna fekszik lekötve. Vajon Hanna lenne a balerina?
Amellett, hogy az igaz és beteljesült szerelem árulással ért véget, nem Hanna szenvedi el a legnagyobb fájdalmakat, hanem Debra, mert neki nem csak Dexterért, hanem Hanna ellen és önmaga ellen is kell harcolnia.
Remélem hagytam nyitott kérdéseket és remélem valamiben más máshogy látja a történteket, lehet folytatni az elemzést! :)
72% - Ez azt jelenti, van, aki máshogy gondolja. Ennek örülök.
Lennétek szívesek megosztani a gondolatotokat? Engem is érdekel, más mit gondol erről. Köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!